Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs energiám a társkeresésre, mit tehetek?
Az utóbbi idöben kipihent vagyok és volt eröm összeszedni magam . Csinos vagyok újra.
De a napi rutinom , a saját magam ellátása minden eröm elviszi
Megyek a munkaba , ahol nem megeröltetö a munka , megis ott is mar ebed utan iszonyat álmos leszek , utana mikor 4 re hazaérek , alig varom igyak egy kávét , lazitsak , fekudjek , netezzek .
Nincs eröm sajnos edzeni menni mert odaig el kell menni , átöltözni , visszaköltözni , es iskolas koromban is emiatt nem voltak extra aktivitasaim suli után . Suli utan mar sehova nem akartam menni , letolt gatyával sétáltam otthon órákig , még átöltözni se volt eröm sokszor
Ha kavezni megyek es egy órát ülök a széken egy kávézóban megfájdul a hátam , le kell fekudjek vagy a lábam feltegyem .
Tehat a sajat magam ellátása minden energiám elveszi , sminkelés , stb
De egyedul vagyok , elváltam hat éve , mit lehet tenni ?
Szedek vitaminokat , nem vagyok gyenge
Jól táplálkozom , gyumölcs , zöldseg , fehérje
Sokat mozgok
Csak ebböl ki is merul az eletem , nincs energiám másra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!