Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlhajtom magam, besokalltam, lehet, hogy meg kéne kicsit állni és inkább a társkeresésre fókuszálni?
20-on éves férfi vagyok, az utóbbi időben másból sem áll az életem, mint hogy több műszakban hajtom a melót, befektetek, gyűjtöm a pénzt, hogy majd egyszer ha családot alapítok, akkor minden feltétel adott legyen.
Most valahogy rám jött egy besokalás...Elvégre ez a sok minden amit gyűjtök és tervezgetek, amiért keményen dolgozok, ez a sok felhalmozott dolog mit sem ér, ha nincs társam. Mit javasoltok?
Szerintem amíg nem találsz olyan nőt, akivel látsz jövőt addig nyugodtad dolgozz keményen. Persze csak ha amúgy szereted csinálni. Semmi értelme megnyoorítani magadat egy olyan melóval amit utálsz csak a pénzért. Ki tudja mi lesz majd 10 év múlva. Egy gyerek felneveléséhez abszolút nem kellenek milliók. Csak akkor hajtsd a munkát ha valóban élvezed, egyébként semmi értelme ilyen távoli célokért kapálózni és tönkretenni magad.
Én ugyan elég régóta párkapcsolatban vagyok, de úgy vagyok vele, hogy amíg birom addig csinálom a melót. Most még fiatal vagyok, még birom, hogy egyik melóból sietek a másikba, vagy az esti buli után alszok 3-4 órát és megyek dolgozni. 30 éves koromban már ehhez rohadtul nem lesz kedvem. De azért arra mindig figyelünk a párommal mindketten, hogy a kapcsolat rovására ez ne menjen.
De szerintem amíg nincs senkid addig nyugodtan dolgozz a céljaidért. Bár ezekért a célokért amit leírtál szerintem jelenleg tök fölösleges. Főleg mert ha normális párt találsz akkor ő úgy is beszáll a közös élet építésébe anyagilag is. Ha szereted ezeket a melókat akkor hajrá, de tök fölöslegesen ne tedd magad tönkre csak a pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!