Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Intrapals ugye egyáltalán nem társkeresésre van, és nem gond ha csak online beszélgetés miatt van fent az ember?
Külföldieknél egyértelmű hogy nem, viszont ha ír egy magyar és pl neki visszaírok akkor sem gond hogy úgy írok hogy nem akarok ismerkedni ugye?
Próbálok etikus maradni na ^^
Nem társkereső, de tele van olyanokkal, akik azt hiszik.
Először az arab és afrikai embereket tiltottam le, utána meg töröltem a regisztrációm, mert a fentmaradók budapesti látogatásukra kerestek alkalmi partnert.
Sajnos az oldal az eredeti funkciójában használhatatlan.
A lelkiismeretem megnyugtatása miatt kell.
Sokat volt már hogy bizonyos helyeken válaszoltam másoknak aztán tönkretettem az életüket amiért nem akartam velük pár üzenetváltás után What's Appot meg Instát cserélni...
Olyanokkal sem, mint a kérdező. Na ne mondd már, hogy azonos nemű el nem lehet csak beszélgetni.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!