Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Másnál is van ilyen probléma,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnál is van ilyen probléma, hogy akibe szerelems vagyok, azt nem kívánom annyira szexuálisan, akit meg szexuálisan nagyon kívánok, abba nem vagyok szerelmes?

Figyelt kérdés
Ezért is nehezemre megy a párkapcsolat kialakítása. Mert álatlában a kis szende normális "jókislány" nők tetszenek, velük szeretem eltölteni az időt, rájuk gondolok romantikus zenékkor, szeretek velük ölelkezni, stb. Viszont valamiért szexuálisan annyira nem izgatnak. Akit meg jól megbas.znék, azt amúgy a hátam közepére sem kívánom a nap többi részében.
2019. máj. 8. 15:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Elég fura.Akkor vagy megdugsz,es otthagysz..vagy kedvelsz,de nehezen all fel ram..:D nem kene hasonlo ferfi.
2019. máj. 8. 18:32
 12/21 anonim ***** válasza:
61%
Amugy szerintem neked fogalmad sincs hogy mi a szerelem.
2019. máj. 8. 18:34
 13/21 anonim ***** válasza:
Akartam reagalni, de ilyen megnyilvanulasok utan, kedves kerdezo... Tenyleg szarul vagy bekotve mindenhogy. xD
2019. máj. 8. 18:54
 14/21 anonim ***** válasza:
38%

Teljesen normális ez azt jelenti hogy azokkal a lányokkal komolyan gondolod és még nem vagy kész a szexre velük (ahogy a nőnél ez szokott lenni általában férfinél ez persze jóval ritkább jelenség :D) de át érzem és örülök hogy nem csak én vagyok igy ezzel :D

És igen ez egy jo dolog mert ez mutatja hogy kivel vagy képes a szexen kivul is jol érezni magadat!

2019. máj. 8. 19:05
 15/21 anonim ***** válasza:
45%

". De pont ez nem tetzszik sokszor bennük, hogy (a szende lányok) kifordulnak magukból, és már nem azt a kis kedves lányt látom bennük, akibe beleszeretttem, hanem egy fas.zopót."

- WUT??? o.O

Szerintem keress fel eg pszichológust, vagy szexuálpszichogust, ez qrva gáz!

Tartok tőle, hogy nálad nem csak annyiról van szó, hogy van a csakszexuálisanvonz típus, akivel amúgy nem érdemes kapcsolatba menni, de szexuálisan izgat. De egy normális, szimpi csaj, akivel működne a dolog, ha eljutsz odáig, már nem kívánod, meg f.sszopózod...

Itt nem csak a vonzalomról és a szerelemről van szó, ha jól értem, hanem van nálad egy nagyon gáz berögződés.

Kíváncsi lennék, mi okozta ezt nálad, az is lehet, hogy valami múltbeli vagy gyerekkori trauma, amit kivetítesz a lányokra és újra és újra átélsz.

2019. máj. 8. 20:44
 16/21 anonim ***** válasza:
Nálam nincs ilyen.
2019. máj. 8. 22:37
 17/21 Clay Morrow ***** válasza:
Hú, én csak azt hittem én élek át ilyeneket. Nyugtató, hogy végre még "szenved" valaki más is ebben, nem csak én. Egész életemben ez volt, akikért érzelmeket is táplált, azt semmilyen úton nem bírtam fejben szexuális úton megközelíteni, mindig inkább egy idilli romantikus kép volt a fejemben ahol sétálunk és kezünket fogjuk, nem vadul kúrunk.
2019. máj. 8. 23:46
 18/21 anonim ***** válasza:

Még nem voltam nővel, de nálam is ez van az érzelmeim és vágyaim alapján, ezekből kiindulva. Szerintem ebben az is benne lehet, hogy aki arcra nagyon tetszik, de onnan lefelé annyira nem hoz lázba, abba inkább beleszeret az ember, és akinek meg jó formás idomai vannak, ellenben átlagos arca, azt meg szexuálisan kívánjuk jobban, de nem élnénk vele.

Na most, a kettő csoport metszete az ideális nyilvánvalóan, akik tetőtől talpig tökéletesek.

Hozzá kell tenni, hogy nemcsak az arc szépsége alapján szeret bele valakibe az ember, hanem a személyiség is beindítja az érzelmi vonzódást, ha az arc megüt egy bizonyos szintet.

Nálam a szexuális vonzerőt, a nemi vágyat általában a formás női idomok váltják ki, amihez persze ki is kell nézni valahogy.

2019. máj. 9. 01:24
 19/21 anonim ***** válasza:
Természetesen egy szép arc is kiválthatja a nemi vágyat, de ez már egy finomabb vágy, nem olyan intenzív, mint arctól lefelé a jó idomok esetén.
2019. máj. 9. 01:49
 20/21 anonim ***** válasza:
61%
Én tökre értem a kérdésedet; és valahol én is így vagyok ezzel.Viszont érdekes a pszichiológiai tankönyveket felcsapni és felkeresni a szülő-gyermek kapcsolati mintákat. Bármilyen furán hangizk, ez valószínűleg az anya-gyermek túlszeretetből fakad. Szeretsz valakit szerelemmel, de nem kívánod. Mert anyát nem szabad megkrni. Érzelemmentesen viszont már más; ott nincs anya, hanem különválasztódik az anya/krv szerep. Ez mindenkiben ott él; kimondatlanul. Viszont ha torzul és nincs egyensúlbyan, akkor ilyen problémák felüthetik a fejüket. Érdemes lenne egy jó szakemberrel beszélgetned erről.
2019. máj. 9. 08:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!