Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnál is van ilyen probléma, hogy akibe szerelems vagyok, azt nem kívánom annyira szexuálisan, akit meg szexuálisan nagyon kívánok, abba nem vagyok szerelmes?
Teljesen normális ez azt jelenti hogy azokkal a lányokkal komolyan gondolod és még nem vagy kész a szexre velük (ahogy a nőnél ez szokott lenni általában férfinél ez persze jóval ritkább jelenség :D) de át érzem és örülök hogy nem csak én vagyok igy ezzel :D
És igen ez egy jo dolog mert ez mutatja hogy kivel vagy képes a szexen kivul is jol érezni magadat!
". De pont ez nem tetzszik sokszor bennük, hogy (a szende lányok) kifordulnak magukból, és már nem azt a kis kedves lányt látom bennük, akibe beleszeretttem, hanem egy fas.zopót."
- WUT??? o.O
Szerintem keress fel eg pszichológust, vagy szexuálpszichogust, ez qrva gáz!
Tartok tőle, hogy nálad nem csak annyiról van szó, hogy van a csakszexuálisanvonz típus, akivel amúgy nem érdemes kapcsolatba menni, de szexuálisan izgat. De egy normális, szimpi csaj, akivel működne a dolog, ha eljutsz odáig, már nem kívánod, meg f.sszopózod...
Itt nem csak a vonzalomról és a szerelemről van szó, ha jól értem, hanem van nálad egy nagyon gáz berögződés.
Kíváncsi lennék, mi okozta ezt nálad, az is lehet, hogy valami múltbeli vagy gyerekkori trauma, amit kivetítesz a lányokra és újra és újra átélsz.
Még nem voltam nővel, de nálam is ez van az érzelmeim és vágyaim alapján, ezekből kiindulva. Szerintem ebben az is benne lehet, hogy aki arcra nagyon tetszik, de onnan lefelé annyira nem hoz lázba, abba inkább beleszeret az ember, és akinek meg jó formás idomai vannak, ellenben átlagos arca, azt meg szexuálisan kívánjuk jobban, de nem élnénk vele.
Na most, a kettő csoport metszete az ideális nyilvánvalóan, akik tetőtől talpig tökéletesek.
Hozzá kell tenni, hogy nemcsak az arc szépsége alapján szeret bele valakibe az ember, hanem a személyiség is beindítja az érzelmi vonzódást, ha az arc megüt egy bizonyos szintet.
Nálam a szexuális vonzerőt, a nemi vágyat általában a formás női idomok váltják ki, amihez persze ki is kell nézni valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!