Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés elvált nöként újból ” piacra” kerülni?
Amikor köttetett egy házasság fiatalon mondjuk és sok év egyuttélés , esetleg gyerek után , az ember hirtelen elvált lesz.
Válás utan az embernek eszébe jut , hogy a volt férjének jó volt kövéren , soványan, szülés után , smink nélkul , zsiros hajjal , 105 kilósan is a volt férjnek ”állt ” rá mint a cövek
És 1-2 évtized házasság után az ember megint társat kell találjon és új fényben látja meg önmagát , meglátja mennyi hibája van , terhességek nyomai stb és szembesul a ténnyel, hogy más férfinek nem felel meg ” úgy ahogy van”, ki kell forduljon magából , sport , plasztika , fogyás stb
És akkor se garantált a siker mert ugye ott a kor is .
Hogyan lehet ezen túllendülni , lehet e egyáltalán ? Találhat még valaki kivánatosnak egy tökéletlen , striás , negyvenes nöt ?
Kövezzetek meg, de én élveztem.
15 évig voltam hűséges, mindenkit visszautasítottam.
Volt bennem egy kis félsz is, de több volt a kalandvágy és a kíváncsiság, hogy mással milyen lesz a szex. Egy pár hónapig nem is érdekelt tartós kapcsolat, csak kicsit szórakoztam, randizgattam, akivel kedvem volt, azzal pár hétig összejártam szexelni is. Teljesen váratlanul ért, mikor ránk tálalt a szerelem is.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Olvasd el, de bemásolok 1 hozzászólást a könyebbség kedvéért onnan:
"Drágám, talán nem kellett volna szórakoznod a 35-45 éved alatt a férfiakkal, akkor most nem nyalna vissza a fagyi. Nem ismerlek, lehet elvált vagyok, lehet futószalagon fogyasztottad a hapsikat, s most 35 évesen rájöttél, "normális életet akarsz", s kellene valaki? Tudod mit, nem sajnállak, gondolom a 20as éveidben nem volt jó senki aki próbálkozott, netán aki el is vett feleségül, s veled tervezett... Nem kellett, most meg te nem kellesz. Hányszor kell még elugatni a nőknek, hogy ha 20évesen semmi nem jó a bőség zavarában, 40évesen rácseszés lesz... Te csak igényeket mondasz, elvárásokat támasztasz, pedig ebben a korban feléd lesznek elvárásai a fószereknek. A 60évesnek te tökéletes leszel vmire, amire neked az nem kell. A korodbeli férfiak meg kb 35-55között vannak élete csúcsán. Szerintem megvolt az esélyed, hogy a 20as éveidben kiválassz 1et, s mostanra mire 35 leszel addigra egy élete csúcsán lévő férfi fogja a kezed. Nem így tettél, hátradőlök, és "fagyizok"..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!