Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezt az erőfeszítést, próbálkoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt az erőfeszítést, próbálkozást értékelnék a nők?

Figyelt kérdés

Egy férfi odamegy egy idegen nőhöz, és így szól neki:

"Szia!

Khm... amint látod, itt állok előtted. Szóval már tudom, hogy nincsen visszaút, nincs más hátra, mint előre...hogyha már idejöttem hozzád, valamit mondani is kéne, ööö...több is veszett már Mohácsnál, meg hát végülis, khm...nem ettél még embert, és ugye, te magad is ember vagy, nem Isten.

A fenébe is, mit is mondjak most neked... szóval, hát akkor én kezdeném is...khm... ööö...Hát, még egyszer szia...az a helyzet, hogy nagyon tetszel, és igen zaklatott lettem emiatt... gondoltam, hogy a fenébe, valamit tenni kéne, lehet, hogy soha többé nem is foglak már látni téged ... dehát amint látod, nem vagyok éppen a bátorság mintapéldája. ...És hát ha már megtettem, hogy idejöttem hozzád és megszólítottalak, jó lenne, hogyha nem utasítanál el... valamit majd csak kitalálunk, hogy miről beszélgessünk."

2019. máj. 5. 13:53
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Ezek értelmes mondatok.
2019. máj. 5. 15:38
 22/39 anonim ***** válasza:
28%
14. Aztán csodálkoztok hogy miért van ennyi önbizalom hiányos bátortalan ember, mert te elküldenéd a fenébe. Azért ennél kicsit több empátia is szorulhatna beléd
2019. máj. 5. 15:47
 23/39 A kérdező kommentje:
#22 egyetértek.
2019. máj. 5. 15:52
 24/39 anonim ***** válasza:
94%

Senkinek nem jár az időm, csak mert valamit megtett, és ő tőlem függetlenül eldöntötte, hogy akkor ezért tartozom neki.

Viszont nagyon jól megmutatja, milyen ember az, aki idegenhez is követeléssel áll.

2019. máj. 5. 16:38
 25/39 anonim ***** válasza:
27%
24: Egyetértek abban, hogy szánalmas az egész szöveg. De szerinted valóban követelőzés az, ha oda mer menni egy idegen nőhöz valaki és elvárja, hogy megszólítás után ne "megfejelje és porig alázza"? Ez hatalmas elvárás?
2019. máj. 5. 16:48
 26/39 A kérdező kommentje:
Nekem is furcsa, hogy a "jó lenne, ha nem utasítanál el" nem vágyakozásként, hanem követelőzésként csapódik le a nőknél.
2019. máj. 5. 17:04
 27/39 anonim ***** válasza:
93%
Hát ha nektek az jó, hogy arra játszotok, hogy szánalmat csikarjatok ki a lànyból...
2019. máj. 5. 17:19
 28/39 anonim ***** válasza:
90%

Nem, az a hatalmas elvárás, hogy "ne utasíccsá má el, há itt vagyok".

Nem kell senkit lefejelni meg porig alázni. Gondolom, tapasztalata van, rengetegen nem értik a nemet.

És igen, az elég baj, hogy elvárásokkal mentek oda valakihez, mert így úgy érzitek, meg vagytok rövidítve. Láttam egy kérdést nemrég, hogy mit szólnátok, ha azután lenne ötösötök a lottón, hogy előző héten valaki elvitte a milliárdokat. Ez ugyanaz. Soha nem volt az övé a pénz, de úgy érzi, veszített, pedig a valóság az, hogy nyert milliókat.

Ha egy nő nemet mond, nem veszítesz semmit, mert alapból nem a tied. Persze ha ráspanolod magad, hogy "nekem ez JÁR", akkor igen, szarabb lesz, mintha felfognád, hogy senki nem tartozik neked semmivel.

Ez olyan, mintha azt mondanám, leadtam 5 kg-t, te tartozol nekem 100 ezerrel. Csak mert jó lenne, ha kapnék, és jó lenne, ha értékelnéd az erőfeszítésem.

2019. máj. 5. 17:49
 29/39 anonim ***** válasza:
21%
28 csak azért nem ugyanaz ez, amit írsz, mert mindig arról panaszkodnak a nők, hogy bátrotalanok és nem mernek a férfiak. Ha így áll hozzá a nő, miért merjen? Szélsőséges példa, de ha te is sarkítottál a fogyással, akkor egy kicsit én is megteszem. Ha kimész az utcán és mindenki akire rámosolyogsz vagy köszönsz, arconcsap, akkor természetes reakció, hogy vagy ki sem mész egy idő után az utcára, vagy nem fogsz köszönni. És akkor néznek, hogy miért nem köszön a bunkója. Pedig szerintem igenis elvárható, hogy ne verjenek meg az utcán, ha köszönsz. Ez nem elvárás, ez alapvető kommunikáció. Szerintem. Tehát ezt elvárni nem olyan, mint a lottó ötössel elégedetlennek lenni.
2019. máj. 5. 18:06
 30/39 anonim ***** válasza:
58%
Nem úgy értem persze, hogy nem utasíthatja el. De értékelje legalább a gesztust, és finoman koptassa le.
2019. máj. 5. 18:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!