Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt az erőfeszítést, próbálkozást értékelnék a nők?
Egy férfi odamegy egy idegen nőhöz, és így szól neki:
"Szia!
Khm... amint látod, itt állok előtted. Szóval már tudom, hogy nincsen visszaút, nincs más hátra, mint előre...hogyha már idejöttem hozzád, valamit mondani is kéne, ööö...több is veszett már Mohácsnál, meg hát végülis, khm...nem ettél még embert, és ugye, te magad is ember vagy, nem Isten.
A fenébe is, mit is mondjak most neked... szóval, hát akkor én kezdeném is...khm... ööö...Hát, még egyszer szia...az a helyzet, hogy nagyon tetszel, és igen zaklatott lettem emiatt... gondoltam, hogy a fenébe, valamit tenni kéne, lehet, hogy soha többé nem is foglak már látni téged ... dehát amint látod, nem vagyok éppen a bátorság mintapéldája. ...És hát ha már megtettem, hogy idejöttem hozzád és megszólítottalak, jó lenne, hogyha nem utasítanál el... valamit majd csak kitalálunk, hogy miről beszélgessünk."
Szánalmas...
De csináld csak, nekünk, akik szintén nem vagyunk adoniszok, de legalább ki tudunk nyögni 2-3 értelmes mondatot, ezentúl egy picit nagyobb esélyünk lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!