Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esélyem sincs barátnőt találni mert nincsenek egyáltalán barátaim?
Mégis mi? Páromnak nincs egy barátja se, mégis 4 éve vele vagyok. A barátok és egy kapcsolat közt az összefüggés nulla. Egy csaj nem azt fogja figyelembe venni randinál se hogy neked hány barátod van. Szerinted a nők úgy ismerkednek hogy ha van 5 barátod akkor oké, de azalatt kössz nem kellesz? Vicces hogy így gondolod. :D
Meg amúgy attól hogy valakinek nincs barátja még lehet hogy kapcsolatban nagyon jó, elvégre vannak akik csak azért nem barátkoznak mert nem találnak érdemben megfelelő barátot. Szóval ezért sincs összefüggés, inkább te gondolkozz mielőtt ilyen hülyeséget kérdezel.
Nem tudom, hogy tud valaki eljutni oda, hogy egyáltalán ne legyenek barátai-.- ez így elég szánalmasnak hangzik.
Én is elég magányosnak tartom magam, bár azt nem mondanám, hogy egyáltalán nincsenek barátok. Ritkán, de akadnak emberek, akik megfordulnak az életemben, bár zárkózott vagyok, de amikor lehetőségem van, akkor kialakítok érdemes barátságokat. Nekem inkább az a bajom, hogy nincs olyan barátom, aki mindig mellém állna, mindenkitől elidegenedünk egy idő után.
Ez sok mindentől függ, de a baráti kapcsolatok és a szerelem vagy társ találása nem függ össze. A baráti társaságok csak elősegíthetik, de az sem minden esetben, mert ha csak fiúkból áll, akkor megette a fene.
Ha nem járkálsz el, nem ismerkedsz neten, nem bulizol, csak otthon ülsz és keseregsz, hogy nem jutott neked semmi, akkor mégi hogy lenne akármi is?
Az egyik legfontosabb, hogy fogadd el magad, változtass az életmódodon, beszélgess emberekkel, a neten is sokat levelezz nőkkel, nem kell feltétlenül kapcsolatban gondolkozni mindenkivel, ez fejleszteni fogja a kommunikációdat és lehetőségek nyílnak majd meg.
Utcán is ismerkedhetsz, miért ne? Ha elhajt a csaj, hát elhajt, kit érdekel, úgysem találkozol vele többet.
Részben megértem a kérdést, habár hangoztatják, hogy nem függ össze, mégis azt tapasztalom, hogy magányos emberként a párkeresés nagyon nehéz vagy szinte lehetetlen, mert alig találok olyan embert, akivel egy húron pendülünk, végül meg az ilyen emberrel sem működik a kapcsolat, közben meg azt látom, hogy aki jól-szocializált, sok barátja van, az sokkal könnyebben talál társat.
Azt nem állítom, hogy nincs esély, de én is érzem ennek a nehezét, már azért is, mert mindig kínosan érzem magam, amikor minden embernél előkerül a barát téma és ilyenkor mindig aggódom, hogy furcsállni fognak. Olyan emberrel meg aligha találkozom, aki hozzám hasonló és megérti ezt.
Erről is megoszlik a vélemény. Azért számít a pénz is sok esetben, de ugye ez korfüggő is.
Magányosan nem azért nincs barátnőd, mert nincsenek barátaid, baráti köröd, hanem azért, mert nem jársz el sehová, nem beszélgetsz, nem ismerkedsz. Arra ne várj, hogy majd a barátok fognak neked párt találni.
De annyi helyen lehet neten is ismerkedni, chatelni, stb., amivel egyrészt nőni fog az önbizalmad, másrészt megtanulsz emberekkel beszélgetni, sőt lesznek randijaid is, ami nem fog rögtön eredményt hozni, viszont szerzel nagyon sok tapasztalatot.
Annyira be vagyunk zárkózva magunkba, hogy manapság már nem annyira a személyes ismerkedés az első.
A médiában is mind arra késztetnek, hogy maradj otthon, van spéci TV, van telefon, edzőgépek, alakformálók, minden, csak ne kelljen otthonról kimozdulnod. Neked ezeket a téveszméket is le kell küzdened, ami nem tagadom nagyon nehéz, de meg lehet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!