Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állandó kitartással érhettek el eredményt?
Ezzel kb azt éred el, hogy távolságtartási végzést kapsz a bíróságtól.
Én nem tudom, mit gondolsz, ez hogy fog eredményre vezetni? Őszintén kérdezem, az egyik exem csinált hasonlókat. Az első alkalommal amikor váratlanul felbukkant, meglepődtem és végül is kedves volt, de a hatszázadikra már annyira idegesített az egész, hogy a maradék pozitív érzelmeimet is kiölte belőlem, előtte talán még lett volna esélye visszaszerezni, de ezzel a folyamatos nyomulással és hogy nem tartotta tiszteletben a kérésem, gyakorlatilag meggyűlöltette magát. Egyik barátnőmnél ugyanez, szakítottak a pasijával, mondta neki a barátnőm, hogy most egyedül szeretne lenni, végiggondolni a dolgokat, de a pasi csak nem hagyja békén, hívogatja és fenyegetőzik, váratlanul megjelenik a munkahelyén, szerencsétlen lány már fél bemenni dolgozni, szerinted ez bárkinél is beválik?
Az lehet egyedül célravezető ilyen helyzetben, ha elfogadod a másik visszautasítását. Nem keresed, nem bosszantod, nem idegesíted. Ez önmagában egy hatalmas plusz pont, hogy méltóságteljesen, férfiként viseled a visszautasítást. Megköszönöd, hogy őszinte volt, és ennyi. Aztán idővel, ha még mindig őt akarod, akkor esetleg megint újra próbálkozhatsz, hátha, de akkor is tiszteletben tartva hogy a nő nem akar téged.
Szerinted az mit arul el rolad, hogy a masik akaratat nem tartod tiszteletben mar az elott sem, hogy kapcsolat lenne koztetek? Nem tartozik neked az a lany semmivel.
Onzo es egocentrikus szemelyisegrol arulkodik ez a hozzaallas es nem egeszseges szemelyisegrol
Téged nem érdekelnek papírok? És a rendőrség, meg a rácsok, te gyökér?
Húzzál vissza anyádhoz, hogy neveljen meg, mert eddig úgy tűnik, nem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!