Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki milyen eredményt ért el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prométeum kérdése:

Ki milyen eredményt ért el a Csábítás akadémiával? Vagy a puával? Vagy mivel kéne próbálkoznom?

Figyelt kérdés
Úgy tervezem igazándiból hogy legelőször a csábítás akadémia nettes randit próbálom ki. Utána a puából egy tanfolyam. A b tervem ha ezek sem használnak jön a salsa randi, meg esetleg a tantra randi. Ha ezek sem jönnének össze a akkor marad a prosti, mert igazándiból nem nagyon találkozok hozzám passzoló emberekkel.

#csábítás #társkeresés #Pick Up Artist #salsa randi #tantra randi
2015. szept. 17. 21:29
 1/8 anonim ***** válasza:
29%
ezek a sz--ok mind pénz le huzzás! csajozást nem lehet tanulni mert minden nőnek más kell aztán találd ki kinek mi kell....
2015. szept. 17. 21:34
 2/8 anonim ***** válasza:
34%

Te hülye vagy. Ezek sz**art nem érnek.

Dögunalmas duma már, de ha jól nézel ki jóképű vagy akkor férfiként sem kell nagy sztorit levágnod elég egy béna szöveg is, ugyanúgy mint jó csajként.

Ha nem nézel ki elég jól akkor meg b**aszhatod a sok sz**arságot-.

2015. szept. 17. 21:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Akkor mit csináljak, üljek karba tet kézzel? és vigyorogjak? várjam hogy a sült galamb a számba repüljön ? nem igazán szoktam szoktam hasonló csodabogarakkal találkozni pl: a munkahelyen, iskolába főleg,buli,parti nem nekem való.
2015. szept. 17. 21:40
 4/8 anonim ***** válasza:
47%

rossz a sorrended.

az első legyen a lakásos örömlány rendszeresen amíg bele nem jössz a dugásba,mert amíg félsz a nőktől és félsz a testiségtől az intim közelségtől,addig hiába bármilyen pua taktika.

ha viszont ez fajta rutin megvan akkor működik a pua is.

2015. szept. 17. 21:44
 5/8 anonim ***** válasza:
mit csinálj? ismerkedj....
2015. szept. 17. 21:45
 6/8 A kérdező kommentje:
Ha az "ismerkedéssel" próbálkozok biztos hogy kifognak gúnyolni, és megfognak alázni stb. Amilyen érdekes dumákkal jönnék elő pl: varázslatos égi tünemény vagy stb, vagy látják rajtam hogy visszafogottabb zárkózottabb vagyok már az is negatívum.
2015. szept. 18. 14:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Én 20 éves koromig szűz voltam, utána elkezdtem foglalkozni magammal és a csajozással, és elég hamar fordult a kocka.

Aki azt mondja csak a kinézet meg a pénz számít, és hátradől, hogy úgysem lesz jó csaja az csak frusztrált, lusta, meg irigy a jóképű/gazdag csávókra (de tenni nem tenne semmit a helyzete ellen).

Nem tartom magam nagy adonisznak, de a stílusommal sokszor sikeres voltam, ha pedig komolyan gondolod, akkor járj el edzeni, és mindenképp figyelj az öltözködésre/kinézetre.

Az ilyen PUA tréning dolgok elég költségesek, nem hiszem, hogy megérné a pénzét, bár biztos tanítanak hasznos dolgokat. Ha érdekel a téma, keresgess angolul a neten, van 1-2 hasznos könyv ami segíthet a megfelelő gondolkodást és hozzáállást megtalálni.

26/F

2015. szept. 21. 23:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Vazeg.. srácok ne már..

1. rengeteg PUA anyag van neten sok sok ingyenes

2. a PUA lényegében interperszonális energetika ami fantasztikusan működik és nem csak csajozásban tudod használni

hanem bármilyen emberi kapcsolatokban.

Ne legyetek már lúzerarcúak!

2015. dec. 5. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!