Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki milyen eredményt ért el a Csábítás akadémiával? Vagy a puával? Vagy mivel kéne próbálkoznom?
Te hülye vagy. Ezek sz**art nem érnek.
Dögunalmas duma már, de ha jól nézel ki jóképű vagy akkor férfiként sem kell nagy sztorit levágnod elég egy béna szöveg is, ugyanúgy mint jó csajként.
Ha nem nézel ki elég jól akkor meg b**aszhatod a sok sz**arságot-.
rossz a sorrended.
az első legyen a lakásos örömlány rendszeresen amíg bele nem jössz a dugásba,mert amíg félsz a nőktől és félsz a testiségtől az intim közelségtől,addig hiába bármilyen pua taktika.
ha viszont ez fajta rutin megvan akkor működik a pua is.
Én 20 éves koromig szűz voltam, utána elkezdtem foglalkozni magammal és a csajozással, és elég hamar fordult a kocka.
Aki azt mondja csak a kinézet meg a pénz számít, és hátradől, hogy úgysem lesz jó csaja az csak frusztrált, lusta, meg irigy a jóképű/gazdag csávókra (de tenni nem tenne semmit a helyzete ellen).
Nem tartom magam nagy adonisznak, de a stílusommal sokszor sikeres voltam, ha pedig komolyan gondolod, akkor járj el edzeni, és mindenképp figyelj az öltözködésre/kinézetre.
Az ilyen PUA tréning dolgok elég költségesek, nem hiszem, hogy megérné a pénzét, bár biztos tanítanak hasznos dolgokat. Ha érdekel a téma, keresgess angolul a neten, van 1-2 hasznos könyv ami segíthet a megfelelő gondolkodást és hozzáállást megtalálni.
26/F
Vazeg.. srácok ne már..
1. rengeteg PUA anyag van neten sok sok ingyenes
2. a PUA lényegében interperszonális energetika ami fantasztikusan működik és nem csak csajozásban tudod használni
hanem bármilyen emberi kapcsolatokban.
Ne legyetek már lúzerarcúak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!