Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg így csajoznak manapság egyes pasik és ezzel eredményt is érnek el?
Farm című műsorban egy csávó a fiatal csajnak mondogatta, milyen sikeres munkája van jó pénzért, meg BMW-je van stb.
Ezzel a kabaréba illő szöveggel lehet eredményt elérni vagy ennyi buta pénzéhes nők léteznek, hogy erre a fékszínes szánalmas dumára ugranak?
látod.
Bár én kíváncsi lennék arra, hogy mi az amit kint megvesz 200euróért itthon meg eladja 1,5 milláért. Van 1-2 sejtésem mi lehet....
Lehet igen.
Ez ÖSZTÖNÖS,a lányok ahhoz vonzódnak aki egy túlélő,mert nőknél a szaporodási érték nálunk meg a túlélési érték.
Ez minden lányban benne van,olyan mint a lélegzés,tiltakozni lehet ellene,hogy nem veszel levegőt,de meghalsz.
Vagy szidhatod a gravitációt,de ha ugrasz le fogsz esni akkor is,ha a fejedre állsz tök mindegy.
Egy férfi értékét a munkája,és életszínvonala IS adja,ez a 65%,mellette milyen a belső értéked,milyen szerető vagy,igényes.
Ezek mind mind fontosak,főleg ha ,,piacképes" csajt akarsz,egy átlagosnak mindegy csak valaki szóba álljon vele,mert nincsen választási lehetősége.
Ezt teszi a szépség a nőkkel. Pénzéhes r.bancot csinál belőlük.
Érted?
Szép nő = pénzéhes, bunkó aljas, rbanc.
Piacképesség igen.
De igazuk van,nehogy már,nem azért izzad a kondiban nem azért diétázik,megy fodrászhoz hogy egy csóró jött ment betegye neki,hanem igenis válogat mert piacképes a lány.
Mielőtt jönne,én pasi vagyok,de igazat adok a lányoknak.
Ez olyan,hogy ha van állásajánlatod melyiket fogod elfogadni?
1. Programozó KissJózsi BT.
2. Programozó Google Zurich és vagy San Francisco
Na tegye fel a kezét aki az elsőt fogadná el.
Ugye,hogy senki na a lányok ugyanez.
Ez egy szebb megfogalmazása volt haverom régi örökzöldjének: "k--vának áll a világ"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!