Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társadalmi rend fenntartása érdekében hamisítják a statisztikai adatokat?
Azt tapasztalom,hogy az 50%-50% férfi nő arány valójában inkább 70%-30%-os arányhoz közelít.
Gyakorlatilag ez az egyik fő oka,hogy sok férfi nem tud magának párt találni.
Ez hülyeség.
Amúgy lehetne több a búza, az megoldaná a problémát.
neked nem csak a fejessel van baj hanem a szemeddel.
Ha nem vidéki kisvárosban vagy falun élsz akkor ha csak megállsz 5 percre és megszamolod hogy hány férfi és hány nő nemű ember megy el előtted akkor nem beszélnél ekkora hülyeséget . Vagy rosszul értettem ? 70% nőre gondolsz te is? Mert akkor bocsánatot kerek. Volt olyan hogy majdnem 20 nővel utaztam egy villamos kocsiba. És semmi extra nem volt. Csak néztem hogy mi van, hogy valami külön fenntartott kocsiba szaltam . Rengeteg nő van rengeteg szingli fiatal , neked azért nincs baratnod mert kreten vagy!
Intelligenciahányadosa alapján Fidesz-szavazó...
Hallod, pajtás... menj végig az utcádban, és strigulázd, hogy melyik házban hány férfi, és hány nő lakik! És ha a végére értél, számold össze! Kíváncsian várom, hogy az 50-50, vagy a 70-30 arányhoz fog közelebb állni a végeredmény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!