Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ez a 4 dolog szükséges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ez a 4 dolog szükséges a sikeres társkereséshez férfiként?

Figyelt kérdés
Pénz,pénz,pénz és pénz?
2019. máj. 2. 19:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
8%

Így van,tökéletesen felsoroltad.

Elszomorító,de ez van.

2019. máj. 2. 19:53
 12/19 anonim ***** válasza:
6%

Nem. Nekem van egy rakás pénzem, de mégsem találok olyan párt ,aki nekem megfelelne. Mivel nem fogok csak úgy összejönni akárkivel, csak azért, hogy legyen kapcsolatom. Hiába vágyom rá nagyon, egy olyan társ mellett, akivel nem vagyok egy hullámhosszon rosszabbul érezném magam, mint egyedül.

A sikeres társkereséshez a következő 4 dolog kell én ezt látom:

-Kis igények

-Nagy száj

-Alacsony intelligencia

-Érzéketlen sílus

Az ilyen emberek pémztől kinézettől függetlenül rendre találnak kapcsolatot, mert nekik bárki megfelel és nincs bennük gátlásosság.

2019. máj. 2. 19:55
 13/19 anonim ***** válasza:
94%
Havi szinten millió felett keresek, mégsem vagyok túl sikeres a társkeresésben 🤷🏻‍♂️ persze ha valaki fizetős nőt akar, akkor igen, a pénz csodaszer. De én normális kapcsolatot szeretnék.
2019. máj. 2. 20:15
 14/19 anonim ***** válasza:
91%

Tegyük fel lesz 10 milliárd Ft-od.

De még soha nem volt barátnőd.

Nem dolgozol sehol.

Nincsenek barátaid.

Nincsenek családtagjaid sem.

Egyedül vagy , teljesen egyedül.

Otthon ültél eddig életed során sehová nem mentél maximum bevásárolni.

Mit fogsz tenni akkor ha lesz pénzed? Veszel egy luxus autót, nagy házat lakást , elmész egyes egyedül szórakozni valahová?

És még is hogy fogsz ismerkedni? Elmeséled, hogy szióka milliárdos vagyok, ez az autóm ez a lakásom....na leszel a barátnőm??

Önmagában a pénz még nem elég.

Ugyanolyan mulya szerencsétlen lúzer leszel. Csak most már milliárdos lúzer.

2019. máj. 2. 20:21
 15/19 Rockarc ***** válasza:
91%

Nem erted. A batorsag, magabiztossag a meno, onnantol kezdodik a ferfi, az osszes tobbi csak azutan jon. Az, hogy valaki paraszt es bunko melle, az sajnalatos, de vannak nok akik megprobaljak megvaltoztatni. Persze nem fognak valtozni, es elobb utobb lapat lesz belole, de ettol meg ugyanugy a magabiztos ferfiakat fogjak keresni.

Ez van, vagy novesztesz tokot magadnak, vagy orokre keresztul neznek rajtad. Minden mas csak spekulacio.

43F

2019. máj. 2. 20:22
 16/19 anonim ***** válasza:

Butaság.

Eleve nem lehet négy (vagyis szerinted egy) dologra leszűkíteni a dolgot.

2019. máj. 2. 20:56
 17/19 anonim ***** válasza:

Ahogy már említettem:

"Pénzzel abban az esetben lehet csajozni, ha tényleg sok van. Ha sima munkásként van mondjuk 3-4-5 millió megtakarításod azzal sehol se vagy azoknál a csajoknál. "

Ha lesz 10 milliód, attól nem vagy milliomos, abból Pesten egy kis lakást se tudsz már venni. A luxusautót meg felejtős, mivel azt meg nem tudnád fenntartani és azért értelmes ember nem veszi a 10 emeletes panel albérlet alá egy 8 millás kocsit.

2019. máj. 2. 21:01
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. De egy átlag pasi tényleg ebből indul ki.
2019. máj. 2. 21:46
 19/19 anonim ***** válasza:

14-es

Te ebben a világban élsz?Vagy valami álomvilágban ahol az emberek még tényleg ember módjára viselkednek?

Lehetsz bunkó, agresszív vagy akármilyen,lefogadom hogyha van elég pénzed bármilyen nőt összeszedsz.

2019. máj. 3. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!