Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti mit értetek csúnya alatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit értetek csúnya alatt?

Figyelt kérdés
Kit tartatok csúnyának? Hogy néz ki? Milyenek a tulajdonságai?

2019. máj. 1. 14:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
11%
Magamat. Csúnyán. A kinézetemet és az introvertált személyiségemet leszámítva jók, csak éppen senkit nem érdekelnek.
2019. máj. 1. 14:25
 2/15 A kérdező kommentje:
együttérzek veled
2019. máj. 1. 14:27
 3/15 anonim ***** válasza:
46%

A csúnya az csúnya. Olyan mint én.

Aki általánosságban taszitja az embereket.

Van egy idealizált kép , amihez a társadalom igazodik.

Ha ráadásul a személyisége is negativ akkor az hatványozódik.

Ha valaki csúnya de rendes jófej, azt kevésbé veszik észre, sokkal elfogadóbbak vele.

2019. máj. 1. 14:29
 4/15 Ezüstkutya ***** válasza:
Mindenkinek mást jelent. De szerintem ne kategorizáld be magad mindenkinek vannak szép árnyalatai.
2019. máj. 1. 14:47
 5/15 anonim ***** válasza:
15%

Én azt tartom csúnyának, akinek extrém torzak az arc arányai, tehát egymáshoz képest hülyén helyezkedik el a szeme, orra, szája, netán az egész arca durván aszimmetrikus. Sajnálom, ha egyeseket megbántok ezzel, de én az apró, mélyen ülő szemeket is egyértelműen a csúnyasággal asszociálom. Egyébként ezen felsoroltak túlnyomó része a genetikai egészséggel kapcsolatos.

A többi, ami még csúnyává tesz egy embert, az már a testi egészségre vonatkozik (nálam a kopaszodás is ide tartozik), bőr, haj, szem(fehérje) állapota, testfelépítés, illetve az ezzel kapcsolatos defektusok. Ja, ami a testet illeti, ugyanúgy az arányokon van a hangsúly.

Számomra a klasszikus szépség egyik alapvető mércéje a régi korokban elfogadott aránymérés, amit aranymetszésnek hívnak.

Képek linkjei ezzel kapcsolatban:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2019. máj. 1. 14:50
 6/15 anonim ***** válasza:
Első vagyok, most tulajdonképpen miért is kaptam a lepontozást?
2019. máj. 1. 15:31
 7/15 anonim ***** válasza:
66%
#5 köszönjük Leonardo da Vinci.
2019. máj. 1. 15:41
 8/15 anonim ***** válasza:
58%
#6-os, azért, mert semmi, mások által is használható konkrétumot nem írtál a csúnyasággal kapcsolatban. Mit kezdjen a te csúnyaságfogalmaddal a kérdező, aki több, mint valószínű, hogy téged életében még sose látott?
2019. máj. 1. 15:53
 9/15 anonim ***** válasza:
65%
Igénytelen magára ,a külsejére.Ápolatlan,nem mos fogat ,hajat rendszeresen.Ugyanabban a ruhában van akár 2-3 nap..
2019. máj. 1. 16:21
 10/15 anonim ***** válasza:
Azt tartom csúnyának akinek taszít a személyisége, és ez látszik a megjelenésén, arcvonásain, mozgásán, arckifejezésein. Nem az szép aki mindig mosolyog, lehet rossz kedvű is, ha olyan aki nekem bejön. Ha vannak rajta szépséghibák, azok engem is megtévesztenek (pl rossz frizura, valami foghiba elöl, vagy olyan ami aznap van csak pl extra karikás szem. De igyekszem ezektől elvonatkoztatni, mondjuk ez nehéz, úgyhogy jó ha valaki megtalálja mi áll jól neki és ad magára. Vagy előre szól hogy pl, bocs de már nagyon fodrászhoz kell mennem csak nem volt időm, akkor figyelembe veszem hogy ja a haját most javítsam fel gondolatban addig is.
2019. máj. 1. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!