Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért panaszkodnak annyira a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért panaszkodnak annyira a komoly kapcsolatok miatt?

Figyelt kérdés

Nekem màr fiatalabb koromban sem volt problémàm a csajozàssal, egész egyszerűen meg tudtam talàlni a csajokkal a közös hangot, ami többször is az àgyig vezetett. Többször is hasznot húztam ebből, màr 9.-es koromban is a felsőbb éves csajokkal lógtam, amelyik évfolyamtàrsam meg érdeklődött iràntam, azt mindig kihasznàltam. Ha nem volt nàlam valami, csak kérnem kellett. Később ràjöttem arra, hogy e képességből hasznot lehet húzni az élet egyéb területein is.

Hiàba, egy javíthatatlan aljas ember vagyok.

Amint azonban nézem az eseményeket, többször làtom, hogy egyes pasik borzalmasan kiborulnak a nők miatt. Most itt eszembe jut, hogy pl. aki miatt màr egy 1 éve sirdogàl, az nekem 1 éjszakàs nő, akiben semmi különlegeset nem làtok.

Hogy a fenébe tudnak akkor egyesek ennyire töketlenek lenni.

A vàlaszokat előre is köszönöm. Gúnyolódni, lehordani mindennek lehet, ehhez màr hozzàszoktam. De legyen benne valami értelmes mondat is. Köszi, üdv.

2019. máj. 1. 12:04
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Tudom, de én viszont nem paródiànak szàntam.

Svàjcba egyébként ma kijutni egyszerű, de munkàt talàlni nem. Ez nem ugyanaz, mint amikor a műveletlen emberek fogjàk magukat és kimennek Ausztriàba mosogatni. :-)

2019. máj. 1. 18:03
 12/20 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy így van.

2019. máj. 1. 18:04
 13/20 anonim ***** válasza:
92%

Jaj kérdező, nincsenek barátaid, akinek el tudj dicsekedni, ezért kellet a GYIK regényed? :)

A te egyetlen előnyöd max. az, hogy jól nézel ki, de mi többet tudnál adni? Van egy olyan érzésem, hogy kapcsolatra már full alkalmatlan vagy. Erősen nárcisztikus személy vagy, akivel nem lehet egészséges kapcsolatot kialakítani. Erről miért nem dicsekedsz el?

Azzal dicsekedsz, hogy könnyen szerzel nőt, de le merném fogan, hogy egy hosszú kapcsolatot sem tudtál összekapálni. vajon miért?? Te is tudod a választ.

Na, nem akarlak lelombozni, cuki vagy, meg f.xa gyerek, hogy tudsz csajozni. A másik része, hogy te nem voltál még szerelmes. 1 éjszakásat nem olyan nehéz összehozni,olyat, aki semmit nem jelent. Majd arról számolj be, ha egyszer szerelmes leszel, és a lány elhajt a sunyiba, mert a talpáig sem fogsz felérni és nem fogsz neki kelleni komolya kapcsolatra, mert érzelmi zsákutca vagy.

(Láttad a family guyban azt a részt, amikor Quagmire - tudod, a nagy csajozó gép a sorozatban-, lenyúlja Brian csaját, aki komolyan érdekelte? Quagmire közben csajozó sulit nyit, Brian is részt vesz rajta. Mikor meg tudja, hogy egy lány miatt folytatta ezt az életmódot, hogy csak felszínesen kezeli a nőket és nem megy bele kapcsolatba, Brian felkereste a régi nagy szerelmét, aki összetörte a szívét, és ő is csak megdugta párszor, majd jól az orra alá dörgölte. Kb így működik ez az életben is lásd a barátodat. Akiért odáig vagyunk, annál nem megy ilyen könnyen a csajozás, mint annál, akinél tök mindegy és amúgy sem akarsz megfelelni.

Nem bántani akarlak, csupán olyan dologgal hencegsz, ami szép és jó, de felszínes és nem fontos. A valódi dolgok csak ezután jönnek.

N

2019. máj. 1. 19:41
 14/20 A kérdező kommentje:

1. Minden baràtommal jelenleg neten tartom a kapcsolatot, mert Magyarorszàg egy màsik részén vagyok, ahol sosem jàrtam még - munka ügyben, ma is dolgoztam.

2. Nem nézhetek ki rosszul, ha volt màr olyan csaj, akinek az volt a problémàja, hogy túl jól nézek ki hozzà, de az nem igaz, hogy emiatt lettek volna nőim. Egyrészt nem is tetszhetek mindenkinek. Volt olyan, aki megmondta, hogy nem vagyok az esete, de a stílusom bejön neki. Én lexarom amúgy mit gondolnak a külsőmről, volt úgy, hogy borotvàlatlanul, szőrös arccal mentem ki egy randira, mégis fél óra utàn màr a mosdóban voltunk.

3. Valóban alkalmatlan vagyok egy komoly kapcsolatra, de ez inkàbb előny, mint hàtràny.

4. Volt olyan nő, aki komolyabban érdekelt (szerelem volt-e vagy sem, azt faxom tudja, mindenesetre a legromantikusabb dolgokat vele éltem àt, de kiderült, ez az egesz nem nekem való).

De köszi a választ! Az említett rajzfilm epizódot nem làttam, a sorozatot is csak hallomásból ismerem, de lehet megnézem.

Szép estét.

2019. máj. 1. 21:40
 15/20 anonim ***** válasza:
Az összes sejtem tiltakozik, ebből az egészből egy árva szó sem igaz. De szép próbálkozás volt. Kár, hogy egy igazi flamewart sem tudtál összehozni.
2019. máj. 1. 22:18
 16/20 A kérdező kommentje:

Valószínűleg azért, mert hozzàszoktàl ahhoz, hogy ezen az oldalon Balàzska népe garàzdàlkodik, akik mindent megtesznek azért, hogy mesterük tanítàsa fentmaradjon. Ez ràd is hatàssal volt, ezért màr elképzelni sem tudod, hogy egy ilyen figura, mint én megjelenhet ott az oldalon. Szíved joga azt hinni amit akarsz, mert nekem eszem àgàban sincs meggyőzni téged az ellenkezőjéről.

De köszi, hogy benéztél ide, jó éjt!

2019. máj. 2. 02:18
 17/20 anonim ***** válasza:
Jó, engem meggyőzött ez a hozzászólás. Aki hajnali kettőkor kommentel, annak nincs élete. További jó álmodozást és kamuzást.
2019. máj. 2. 07:23
 18/20 A kérdező kommentje:

Engem is meggyőzött a hozzàszólàsod, csak éppenséggel erről:

[link]

Tovàbbi jó kalandozàst a Màtrixodban.

2019. máj. 2. 08:15
 19/20 anonim ***** válasza:

# 14-es kommentedre

1. Ezektől még mindig csak a külsőd lehet a max, ami erényed. 2. Aki jól néz ki, az borotválatlanul is jól néz ki ( szubjektív megítélésem szerint úgy igazán). 3. Persze, hogy nem megy kapcsolat. És a nők sem a lelkedet nézik az alkalmi vagy szexkapcsolatokra: ez még működtethető bárkivel, akire izgulnak, egy kapcsolat viszont már nem, ott el is kell viselni a másikat, és te sem mutathatod folyton az álarcodat, miszerint mekkora istencsászár és tökély vagy. Még a végén meglátnák, hogy sima földi, sebezhető halandón vagy tele hibákkal, akinek folytonos önigazolás, visszacsatolás kell másoktól.

2019. máj. 2. 08:20
 20/20 A kérdező kommentje:

1. Az én értékemet éppenséggel az viszi fel, hogy nem kell, hogy mindenkinek tetsszek, akkor is be tudok fűzni egy nőt. Ezek alapjàn kizàrt, hogy a külsőm lenne az erényem. Ott elő tudod húzni ezt az érvet, akinek bejövök, de ott màr nem, aki akkor is lefekszik velem, ha nem vagyok az esete.

2. Jól fogalmaztàl, igazàból eszem àgàban sincs elviselni a màsikat, ez tény. Én dolgozok, tanulok, és lazítàsképp szórakozok, ebbe nem fér bele nekem egy baràtnő. A magam ura vagyok, nem fogom senki hülyeségét nap mint nap elviselni. Elég a magam hibàival szembenézni. Nem vagyok keresztény, hogy màsok terhét hordozzam!

3. Ha egy ostoba lotyó az, akivel lefekszem nagy ívben teszek rà, hogy mit miért tesz meg nekem - a lényeg a végeredmény. De ha normàlisabb a csaj, akkor a kedvében jàrok, hogy az együtt töltött éjszakànk alatt jól érezze magàt. Érzéketlen ember vagyok, nem pedig lelketlen!

4. Pont, hogy nem érdekek màsok véleménye, ez màr csak abból is adódik, hogy màsok fölé helyezen magam. Az àtlag pasi az, aki meg akar felelni a baràtnőjének, és akkor boldog, ha az elégedett. Nekem ezzel szemben akkor is jó kedvem van, ha egy csaj nem akar àllítàsa szerint többet làtni engem. Mert vagy úgy is hiànyozni fogok neki, és felhív telefonon, vagy ha nem, majd jönnek az új nők.

Én màs felfogàs szerint élek, mint az àtlag, csak a sajàt dolgaim érdekelnek. Hidd el, nem fogok ma este rosszul aludni azért, mert neked nem vagyok szimpatikus. Megyek is olvasni.

2019. máj. 2. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!