Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy napra 3-5 randit beszervezni? Hogyan tudnám megoldani a váltásokat?
Figyelt kérdés
Unom már hogy 2 órát készülődök, negyed órát utazok a helyszínre, majd meglátom hogy a netről felszedett randipartnerem nem is olyan mint a képeken, és semmilyen vonzalmat nem vált ki belőlem, vagy egy komplett idióta, bunkó, káromkodik stb. És akkor eltöltök vele pár órát, majd hazajövök, aztán az egész hétvégi napom erre ment el végülis, mert más program már nem fér bele, barátok se érnek már rá. Kicsit elegem lett....és hiába próbáltam azt, hogy sokáig beszélgessünk neten, kértem több képet, mégis mindig csalódok. Ezért arra gondoltam, ha már úgyis el kell készülnöm, meg erre szánom a napomat, akkor több legyet ütök egy csapásra, és megpróbálok több randit beszervezni, 1 órás csúsztatásokkal. Persze nem olyan egyszerű a dolog, mert ha az időpontokba bele is egyeznek, akkoris ott van a helyszín miatti probléma. Nyilván nem szeretném mindet egy kávézóban fogadni, az kínos lenne a személyzet előtt, és félő hogy összetalálkozna az újonnan jött, az előzővel. De az is igaz, hogy a helyszíneknek nagyon közel kell lenniük egymáshoz, mert nem szeretnék minden randi között gyorsan gyalogolni ide-oda, aztán izzadtan odaérni. Szóval mit ajánlanátok erre?2019. máj. 1. 12:00
21/26 A kérdező kommentje:
Mi a fura nektek a 2 óra készülődésben? Alap, hogy ápoltan jelenek meg a randin. Körmöt lakkozok, veszek egy forró fürdőt, szőrtelenítek, hajat mosok, sminkelek, hajat szárítok és formázok, és már el is tellt 2 óra.
2019. máj. 1. 14:54
22/26 anonim válasza:
Mikor én próbáltam a netes ismekedést, nulla tapasztalattal régebben, nekem is volt hasonló elképzelésem, hogy akkor most itt van 5 fiú ír bájos leveleket, küldtek nekem repi fotót, biztos nem olyanok az életben, mert tudom milyenek a fotók, nem ismerem őket, sose láttam őket, fogalmamincskiveltalálkozzak. Felvetettem az ötletet találkozzunk társaságban, kb 10 ismeretlen ember egy kávézóban, ők mind az öten, ők is hozzanak még nőnemű ismeretlen embereket, és akkor majd látjuk egymást, ezután folyatódhat a levelezés a szimpatikusakkal. De az egyik poénra vette, a másik azt hitte gruppenpartit szervezek, a többinek már el se mertem mondani így hagytam az egész netes ismerkedést. :D
23/26 anonim válasza:
Nem sok nőt ismerek, aki ennyi időt eltököl készülődéssel, még anyám sem készül ennyit, pedig ő aztán tud pepecselni, talán egy nőt tudok, aki tényleg ilyen hosszan készülődött mindig, de neki fenékig érő haja volt akkoriban.
De mindegy, ez a rész lényegtelen, ha neked ennyi idő kell, akkor ennyi. Viszont így bezsúfolni a randikat tényleg nem nyerő. Járj akkor rapid randira, ott pont ez a lényeg, és vannak sikersztorik ott is.
24/26 anonim válasza:
#16 a 2 év is több, mint ami neked ilyen mentalitással valaha lesz🤣
25/26 anonim válasza:
Ezek csak feltételezések kedves utolsó. 5 éves kapcsolatból kiszállva vagyok most ilyen mentalitáson. Sokat láttam már, ti nem. A kérdező jól csinálja. Igaz nőből van, de nekünk férfiaknak is ezek szerint a játékszabályok szerint kell játszani, mert miért ne?!
26/26 anonim válasza:
Még ha 30 év boldog házasság lenne a hátad mögött... :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!