Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy napra 3-5 randit beszervez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy napra 3-5 randit beszervezni? Hogyan tudnám megoldani a váltásokat?

Figyelt kérdés
Unom már hogy 2 órát készülődök, negyed órát utazok a helyszínre, majd meglátom hogy a netről felszedett randipartnerem nem is olyan mint a képeken, és semmilyen vonzalmat nem vált ki belőlem, vagy egy komplett idióta, bunkó, káromkodik stb. És akkor eltöltök vele pár órát, majd hazajövök, aztán az egész hétvégi napom erre ment el végülis, mert más program már nem fér bele, barátok se érnek már rá. Kicsit elegem lett....és hiába próbáltam azt, hogy sokáig beszélgessünk neten, kértem több képet, mégis mindig csalódok. Ezért arra gondoltam, ha már úgyis el kell készülnöm, meg erre szánom a napomat, akkor több legyet ütök egy csapásra, és megpróbálok több randit beszervezni, 1 órás csúsztatásokkal. Persze nem olyan egyszerű a dolog, mert ha az időpontokba bele is egyeznek, akkoris ott van a helyszín miatti probléma. Nyilván nem szeretném mindet egy kávézóban fogadni, az kínos lenne a személyzet előtt, és félő hogy összetalálkozna az újonnan jött, az előzővel. De az is igaz, hogy a helyszíneknek nagyon közel kell lenniük egymáshoz, mert nem szeretnék minden randi között gyorsan gyalogolni ide-oda, aztán izzadtan odaérni. Szóval mit ajánlanátok erre?
2019. máj. 1. 12:00
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
18%
Te csaj vagy?
2019. máj. 1. 12:01
 2/26 anonim ***** válasza:
24%
Hát ez elég szánalmas. Miért nem rendesz ku.rvát inkább?
2019. máj. 1. 12:07
 3/26 A kérdező kommentje:
Mert nő vagyok :D És nem alkalmi szexet keresek, csak egy férfit, aki megfog annyira, hogy lehessen folytatása a dolognak, tehát második randi.
2019. máj. 1. 12:09
 4/26 anonim ***** válasza:
89%

Ennek mi értelme?

Eleve úgy indulni neki, hogy aznap lesz 5 xar randid.

Teszem azt, egész jól elvagy az elsővel. Lerázod, mert fél óra múlva jön a következő? Ő úgy fogja érezni, hogy nem jött be neked, és onnantól buktad.

Teszem azt, csapni való a randid az elsővel. Pár perccel később tudsz vidáman, oldottan randizni a következővel? Nem hiszem.

Egyszerűbb úgy randizni, hogy egyszerre egy emberre koncentrálsz, és akkor jön a következő, ha lázartad.

A hosszas levelezés pont azért felesleges, mert a személyes találkozás lesz a döntő. Inkább essetek túl rajta minél előbb. Képek kunyerálása helyett skype: sokkal átfogóbb benyomásod lesz a másikról. De a legjobb persze egy pofavizit élőben.

A futószalagon randizás kizárt, hogy eredményt hozzon. Vagy van valami határidőd? 2020.06.04-én 16.00-ra lefoglaltad a házasságkötő termet?

2019. máj. 1. 12:16
 5/26 anonim ***** válasza:
50%
Valamit rosszul csinálsz.. Telefonbeszélgetések és sok kép alapján ennyire nem lehet mellényúlni,mint ahogy írod.
2019. máj. 1. 12:18
 6/26 anonim ***** válasza:
60%
Csajként ez még gázabb szerintem.
2019. máj. 1. 12:21
 7/26 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem ez nagyon rossz ötlet. Én nő vagyok, de sose csináltam ilyet és nem is csinálnék. Beszélgetek társkeresőn több emberrel, ha pont úgy alakul, de egy napra csak egy találkozót szervezek, ha valakivel eljutok odáig. Van más dolgom is, ez az egyik, illetve így tudok megfelelően arra az emberre koncentrálni, és dönteni, hogy érdemes-e folytatni vagy inkább köszönjünk el egymástól még az elején. Amúgy meg ha valakivel netán jól érzed magad, elröpül az idő úgy, hogy észre sem veszed, és nem érsz oda a következő találkozóra, az is kellemetlen. Jobban jársz, ha nem csinálsz ilyet. :-) Úgy sehova sem jó menni, hogy folyton nézned kell az órát, randira főleg nem. Mindig közbejöhet valami, forgalmi akadályok akár. Állásinterjú is necces, ha egy nap több helyre mennél, volt ilyenem, de akkor egy nap max. 2 alkalom, egy délelőtt, egy délután, plusz időráhagyással. Randinál viszont ez nem jó.

Legfeljebb ez, de oda meg eleve úgy készül az ember, én ezt még nem próbáltam, de lehet olyan, akinek működik:

[link]

2019. máj. 1. 12:24
 8/26 anonim ***** válasza:
21%
Én fasziként csinálom ezt, beavatlak kedves kérdező. Pont így voltam vele mint te. Helyszín Budapest. Adott 5 csajszi. Megindítom eggyel a sort, azt mondom hogy mondjuk legyen délután 3 Móricz Zsigmond körtér. A többinek ugyan azt a napot mondom, de megmondom dolgozok, és nem tudom mikor szabadulok így írok előtte egy fél-1 órával. Ha szar a randi, akkor közben dobok egy üzit, hogy fél-1 óra múlva akkor itt meg itt tali az aktuálistól meg elköszönök szépen. Hogy biztos ne találkozzanak a metróig kísérem el. Azért jó ez módszer, mert ha csúszás van akkor is megérthető mert nem mondtad biztosra, de azért úgy készülnek hogy aznap biztos lesz tali, csak az nem biztos mikor. Ezzel a módszerrel nekem 5 randi volt egy délután ami le lett bonyolítva minden zökkenő nélkül.
2019. máj. 1. 12:32
 9/26 anonim ***** válasza:
83%
Az ilyen emberek érzelmi intelligenciája annyira alacsony, hogy alapból alkalmatlanok lennétek hosszútávú kapcsolatra(mármint a kérdező és a 8-as válaszoló). Így minek ennyit randizni, ha úgysem lesz egyikből sem semmi komoly? Max alkalmi szex való nektek, aztán jöhet a következő a futószalagról, legalább a nevét sem kell megjegyezni.
2019. máj. 1. 13:01
 10/26 anonim ***** válasza:
83%
Amúgy meg ez akkor leginkább gáz, ha valamelyik szimpatikus lesz, és ezért lemondod a következőket, amik nekik marha nagy szívás, mert készültek rá és úgy szervezték a napjukat. De persze ilyen nulla érzelmi intelligenciával úgysem érdekel, hogy valaki másnak szarságot okozol.
2019. máj. 1. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!