Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy napra 3-5 randit beszervezni? Hogyan tudnám megoldani a váltásokat?
Ennek mi értelme?
Eleve úgy indulni neki, hogy aznap lesz 5 xar randid.
Teszem azt, egész jól elvagy az elsővel. Lerázod, mert fél óra múlva jön a következő? Ő úgy fogja érezni, hogy nem jött be neked, és onnantól buktad.
Teszem azt, csapni való a randid az elsővel. Pár perccel később tudsz vidáman, oldottan randizni a következővel? Nem hiszem.
Egyszerűbb úgy randizni, hogy egyszerre egy emberre koncentrálsz, és akkor jön a következő, ha lázartad.
A hosszas levelezés pont azért felesleges, mert a személyes találkozás lesz a döntő. Inkább essetek túl rajta minél előbb. Képek kunyerálása helyett skype: sokkal átfogóbb benyomásod lesz a másikról. De a legjobb persze egy pofavizit élőben.
A futószalagon randizás kizárt, hogy eredményt hozzon. Vagy van valami határidőd? 2020.06.04-én 16.00-ra lefoglaltad a házasságkötő termet?
Szerintem ez nagyon rossz ötlet. Én nő vagyok, de sose csináltam ilyet és nem is csinálnék. Beszélgetek társkeresőn több emberrel, ha pont úgy alakul, de egy napra csak egy találkozót szervezek, ha valakivel eljutok odáig. Van más dolgom is, ez az egyik, illetve így tudok megfelelően arra az emberre koncentrálni, és dönteni, hogy érdemes-e folytatni vagy inkább köszönjünk el egymástól még az elején. Amúgy meg ha valakivel netán jól érzed magad, elröpül az idő úgy, hogy észre sem veszed, és nem érsz oda a következő találkozóra, az is kellemetlen. Jobban jársz, ha nem csinálsz ilyet. :-) Úgy sehova sem jó menni, hogy folyton nézned kell az órát, randira főleg nem. Mindig közbejöhet valami, forgalmi akadályok akár. Állásinterjú is necces, ha egy nap több helyre mennél, volt ilyenem, de akkor egy nap max. 2 alkalom, egy délelőtt, egy délután, plusz időráhagyással. Randinál viszont ez nem jó.
Legfeljebb ez, de oda meg eleve úgy készül az ember, én ezt még nem próbáltam, de lehet olyan, akinek működik:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!