Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy napra 3-5 randit beszervezni? Hogyan tudnám megoldani a váltásokat?
És mi van, ha összejön az elsō randi? Akkor a többi 4-et lemondod utólag, elég gázul hangzik.
Érdekes, én interneten is megtudom válogatni, hogy kivel legyen, nem szoktam nagyokat csalódni. Pl. nem veszek komolyan olyan képeket, amelyek nem egész alakosak, ha valaki nem tölt magáról olyan képeket, ahol természetes fényben rendesen látszik, azt gyanakvóan kezelem. Szerintem nem nehéz kiszúrni az ilyeneket. Nem szoktam olyat tapasztalni, hogy valaki neten szimpatikus és élōben ennyire ellenszenves. Az az érzésem, hogy te állsz úgy hozzá, hogy bárkivel randizol, aki csak elhív. Valahogy úgy képzelem azt a helyzetet, hogy negyed órát utazol egy jött-ment netes ember kedvéért, aki nem is tetszik neked, mert annyira kétségbeesetten hajszolod a kapcsolatokat, hogy végre legyen valakid. Nem tudom, hogy mi a jó abban, hogy minden jött-menttek randizzon az ember, kis aggyal ki lehet szelektálni, hogy kivel érdemes és kivel nem, ki lehet szúrni, hogy ki szimpatikus. Épp azzal vesztegeted az idōd, ha bárkivel randizol, ahelyett, hogy jól megválogasd, hogy kivel éri meg.
Azt sem értem, hogy mihez kell 2 órát készülni egy sima randiért, vagy hogy a fenébe megy rá egy egész hétvége erre, nem esküvōre mész..... Randiztam már úgyis, hogy egyetem után, a randi partnerem is épp meló után jött, nem éreztem úgy, hogy talpig ki kell kennem magam ehhez, mégis jól èreztük magunkat.
Itt a hatékonyságról van szó. Nem vagyok kíváncsi az ilyen prűd maradi véleményekre, meg a többire sem mondjuk. Feltettek egy kérdést, válaszoltam rá.
Csak azért mert neked nem jön össze nő/férfi, ne mi legyünk már az érzelmi analfabéták.
2 éves kapcsolatban vagyok, de kösz. Előtte sem randizgattam napi szinten 25 pasival, pedig mindig volt sok jelentkező. De nem a mennyiség számít, hanem a minőség, csak ez az amit te sosem fogsz megérteni :D
-Szia! WZ vagyok.
-Szia, én pedig XY! Mondd, rég vársz rám?
-Hát, te vagy ma negyedik jelölt. Megtennéd, hogy kitöltöd az adatlapod? És a fényképet, amit kértem, hogy hozz magaddal, ragaszd az adatlap sarkába. Ugye nem bánod, ha rögzítem a beszélgetésünket? Tudod, hosszú még a nap, nem akarlak összekeverni titeket.
-??? Eredetileg kávét szerettem volan inni veled, de most látom, valami erősebbre van szükégem... a randi után pedig pszichológusra...
-Már megint egy hülye pasi, akivel nem lehet második randit tervezni. Ki érti ezt a mai világot?!
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!