Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy napra 3-5 randit beszervez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy napra 3-5 randit beszervezni? Hogyan tudnám megoldani a váltásokat?

Figyelt kérdés
Unom már hogy 2 órát készülődök, negyed órát utazok a helyszínre, majd meglátom hogy a netről felszedett randipartnerem nem is olyan mint a képeken, és semmilyen vonzalmat nem vált ki belőlem, vagy egy komplett idióta, bunkó, káromkodik stb. És akkor eltöltök vele pár órát, majd hazajövök, aztán az egész hétvégi napom erre ment el végülis, mert más program már nem fér bele, barátok se érnek már rá. Kicsit elegem lett....és hiába próbáltam azt, hogy sokáig beszélgessünk neten, kértem több képet, mégis mindig csalódok. Ezért arra gondoltam, ha már úgyis el kell készülnöm, meg erre szánom a napomat, akkor több legyet ütök egy csapásra, és megpróbálok több randit beszervezni, 1 órás csúsztatásokkal. Persze nem olyan egyszerű a dolog, mert ha az időpontokba bele is egyeznek, akkoris ott van a helyszín miatti probléma. Nyilván nem szeretném mindet egy kávézóban fogadni, az kínos lenne a személyzet előtt, és félő hogy összetalálkozna az újonnan jött, az előzővel. De az is igaz, hogy a helyszíneknek nagyon közel kell lenniük egymáshoz, mert nem szeretnék minden randi között gyorsan gyalogolni ide-oda, aztán izzadtan odaérni. Szóval mit ajánlanátok erre?
2019. máj. 1. 12:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
87%

És mi van, ha összejön az elsō randi? Akkor a többi 4-et lemondod utólag, elég gázul hangzik.

Érdekes, én interneten is megtudom válogatni, hogy kivel legyen, nem szoktam nagyokat csalódni. Pl. nem veszek komolyan olyan képeket, amelyek nem egész alakosak, ha valaki nem tölt magáról olyan képeket, ahol természetes fényben rendesen látszik, azt gyanakvóan kezelem. Szerintem nem nehéz kiszúrni az ilyeneket. Nem szoktam olyat tapasztalni, hogy valaki neten szimpatikus és élōben ennyire ellenszenves. Az az érzésem, hogy te állsz úgy hozzá, hogy bárkivel randizol, aki csak elhív. Valahogy úgy képzelem azt a helyzetet, hogy negyed órát utazol egy jött-ment netes ember kedvéért, aki nem is tetszik neked, mert annyira kétségbeesetten hajszolod a kapcsolatokat, hogy végre legyen valakid. Nem tudom, hogy mi a jó abban, hogy minden jött-menttek randizzon az ember, kis aggyal ki lehet szelektálni, hogy kivel érdemes és kivel nem, ki lehet szúrni, hogy ki szimpatikus. Épp azzal vesztegeted az idōd, ha bárkivel randizol, ahelyett, hogy jól megválogasd, hogy kivel éri meg.

Azt sem értem, hogy mihez kell 2 órát készülni egy sima randiért, vagy hogy a fenébe megy rá egy egész hétvége erre, nem esküvōre mész..... Randiztam már úgyis, hogy egyetem után, a randi partnerem is épp meló után jött, nem éreztem úgy, hogy talpig ki kell kennem magam ehhez, mégis jól èreztük magunkat.

2019. máj. 1. 13:07
 12/26 anonim ***** válasza:
13%

Itt a hatékonyságról van szó. Nem vagyok kíváncsi az ilyen prűd maradi véleményekre, meg a többire sem mondjuk. Feltettek egy kérdést, válaszoltam rá.

Csak azért mert neked nem jön össze nő/férfi, ne mi legyünk már az érzelmi analfabéták.

2019. máj. 1. 13:10
 13/26 anonim ***** válasza:
65%

2 éves kapcsolatban vagyok, de kösz. Előtte sem randizgattam napi szinten 25 pasival, pedig mindig volt sok jelentkező. De nem a mennyiség számít, hanem a minőség, csak ez az amit te sosem fogsz megérteni :D

2019. máj. 1. 13:15
 14/26 anonim ***** válasza:
87%
Amúgy..azért lesz valaki prűd maradi, mert van empátiaérzéke és nem szeret mások idejével és érzéseivel játszani kénye-kedve szerint? Akkor bárcsak minden ember ilyen prűd lenne.
2019. máj. 1. 13:20
 15/26 anonim ***** válasza:
69%
#12 Már bocs, de ha valaki több száz emberrel randizik, azt nem nevezném hatékonyságnak, épp hogy ez az elkeserító, mert azt jelenti, hogy 1 sikeres randija nem volt, csak 100 sikertelen csalódással teli randija, ami után csalódottan tovább keresgél. Ehhezképest sokan vannak akik sokkal kevesebbet randiznak, mégis összejön a kapcsolat, akár elsō randin találkoznak egy érdemes emberrel, azonkívül nem randiznak minden jött-ment hülyével. Inkább ne te akarj dumálni itt hatékonyságról.
2019. máj. 1. 13:39
 16/26 anonim ***** válasza:
36%
2 éves kapcsolattal azért nem büszkélkednék. Az még nem az a mennyiség. 4-5 év után térjünk vissza erre :)
2019. máj. 1. 13:56
 17/26 anonim ***** válasza:
30%
Mit nevezünk sikeres és mit nevezünk sikertelen randinak? Az a céltól függ. Nekem fekszik a saját taktikám, mert csak azért csinálom mert unatkozok szombat délután. Az az elkeserítő amikor valaki céltudatosan keres valakit maga mellé. Minek is? Akkor megy az igazi válogatás, a végén pedig a megalkuvás amikor beleun a tökéletes keresésébe. Ehelyett lehet úgy is csinálni, hogy élni az életet egyszerűen, ha jön akkor jön. Úgyhogy e logika mentén haladva én nem is szoktam ezt randinak nevezni csak "talinak", amivel fura, nem volt még csaj aki ne értett volna egyet ezzel. De ezt meg ti nem fogjátok megérteni, mert ha egyedül lennél 2 évecske után akkor jönne a pánik, hogy úristen mi lesz velem, egyedül nem élet az élet. Aki egyedül is megállja a helyét a világban az osztja a véleményem, aki nem az nem.
2019. máj. 1. 14:02
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kellene 2 órát készülődnöd, és utána elcseszettnek megélned az egész napodat. Nem tudod megtenni, hogy suli/munka után összefuttok egy kávéra? Ezzel már meg is lenne az első pofavizit (gondolom, munkába/suliba is csinosan jársz). És ha bejönni látszotok egymásnak, akkor lehet hét végén egy újabb randi. Ha meg nem, akkor nem lett elcseszve a szombatod.
2019. máj. 1. 14:17
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
2 órát készülsz? Jézusom, hogy nézhetsz ki, amikor reggel felébredsz teljes valódban?
2019. máj. 1. 14:33
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

-Szia! WZ vagyok.

-Szia, én pedig XY! Mondd, rég vársz rám?

-Hát, te vagy ma negyedik jelölt. Megtennéd, hogy kitöltöd az adatlapod? És a fényképet, amit kértem, hogy hozz magaddal, ragaszd az adatlap sarkába. Ugye nem bánod, ha rögzítem a beszélgetésünket? Tudod, hosszú még a nap, nem akarlak összekeverni titeket.

-??? Eredetileg kávét szerettem volan inni veled, de most látom, valami erősebbre van szükégem... a randi után pedig pszichológusra...

-Már megint egy hülye pasi, akivel nem lehet második randit tervezni. Ki érti ezt a mai világot?!

XD

2019. máj. 1. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!