Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, gyönyörű legyen egy nő, vagy nagyon intelligens?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy kétféle lány közül kell választani, csak az egyiket hívhatod randira személyesen.
1, Gyönyörű arc, tökéletes test, de csak átlagos intelligencia, érdeklődés.
Szóval nem buta lány, de nincs igénye az állandó fejlődésre, nem lehet mindenről beszélgetni vele, nem érdeklik annyira a dolgok maga körül, nem tud mindenhez hozzászólni. Tehát a szabadidejében nem olvas, hanem filmezik, nem nyelvet tanul, hanem a konditeremben van....
2, Àtlagosan szép lány, nem tökéletes. Viszont intelligens, olvasott, tanult, sok témáról lehet vele beszélgetni. Több nyelven beszél, minden érdekli, a szabadidejében is igyekszik magát fejleszteni.
2019. ápr. 29. 19:54
12/17 anonim válasza:
te inkább legyél szép, ha már okos nem vagy
14/17 anonim válasza:
Az átlagosan szép lány nem jelenti azt hogy csúnya. Hanem átlagosan szép. Szóval ő kéne, mindenképp. Hasonló érdeklődése legyen , mint az enyém, az a fontos. Szóval nem kell hiperintelligensnek lennie, én sem vagyok az. Sőt, mérnökként nem a differenciálegyenletekről szeretnék beszélgetni, szóval nem kell tanultnak lennie annyira. Hétköznapibb témák és hétköznapibb nők jobban bejönnek. Szóval nekem a 3. kategória kellene, az átlagosan szép átlagos intelligenciával. Megtanultam viszont, hogy a szépség fontos tényező. Minimum, hogy a nő legyen elégedett magával. Ha eleve szép, elégedett magával és jófej, akkor nem fog előfordulni, hogy hirtelen lefogy és egekben lesz az egója, beképzelt "ne szóljon hozzám halandó, én már sokkal különb lettem" emberré válik. Szóval legyen alapból szép, legalább átlagosan!
15/17 anonim válasza:
Hagy tippeljünk... Te vagy a 2. 🙂
17/17 anonim válasza:
Egyértelműen egyes. Én sem vagyok átlagosnál eszesebb, vele illenék össze. Filmezni is imádok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!