Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ennyire kevés lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyire kevés lány aki párkapcsolatot keres?

Figyelt kérdés

Már rég óta keresgélek, de nem találok senkit sem. Pedig már nagyon szeretnék szeretni valakit:)

Tudom hogy a legnagyobb gond az velem van mert csendes vagyok, de attól még én is szeretnék párt.

Bár én hiszek a sorsban, szóval ha az élet csak pár év múlvára tervez nekem barátnőt akkor feleslegesen erőlködöm most.

Lányok ti könnyen találtok fiút ismerkedésre?

2019. ápr. 28. 18:49
 1/6 anonim ***** válasza:
86%

Szóval ha jól értem az sem gond, ha csak 20 év múlva sodor melléd az élet egy nőt?

Hát aranypofám jobb lesz ha teszel érte, különben soha nem lesz.-

2019. ápr. 28. 18:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az írásképed alapján nem a csendesség a gond, hanem az, hogy szellemileg láthatóan nem vagy egy nagy eresztés.
2019. ápr. 28. 18:58
 3/6 anonim ***** válasza:
78%

A térskeresésnek semmi köze a sorshoz. Azon múlik, hogy milyen ember vagy. Ha nem teszel érte semmit soha nem lesz.

És normális ember nem keres párkapcsolatot, nem kimondottan társkeresési céllal ismerkedik. Éli szépen az életét, aztán ha találkozik valakivel aki megfogja akkor megpróbál vele összejönni. De semmi értelme kergetni a párkapcsolatot.

2019. ápr. 28. 18:59
 4/6 A kérdező kommentje:
De, zavarna. Ismerkedem most is, de nem jön össze semmi sem, ezért írtam az hogyha az élet nem akarja akkor én feleslegesen erősködöm. Lehet az a sorsom hogy örökre egyedül legyek, akkor úgy is az lesz akármit csinálok.
2019. ápr. 28. 19:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Érdemi cselekvéssel többre mennél, mint ezzel a konok mindenkitől / sorstól követelőzéssel, csak szólok.
2019. ápr. 28. 19:03
 6/6 anonim ***** válasza:
75%
Én azt veszem le az írásodból hogy ha rád köszön egy nő te rögtön feleségűl vennéd a nők utálják az ilyen pasikat tudom mert sajnos én is ilyen voltam mint te . az esélyeidet tudnád növelni egy kis edzéssel nem kell minden nap és ne mond hogy nincs időd mert kihagyod az esti recskapartit és tudsz gyúrni .
2019. ápr. 28. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!