Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyire kevés lány aki párkapcsolatot keres?
Már rég óta keresgélek, de nem találok senkit sem. Pedig már nagyon szeretnék szeretni valakit:)
Tudom hogy a legnagyobb gond az velem van mert csendes vagyok, de attól még én is szeretnék párt.
Bár én hiszek a sorsban, szóval ha az élet csak pár év múlvára tervez nekem barátnőt akkor feleslegesen erőlködöm most.
Lányok ti könnyen találtok fiút ismerkedésre?
Szóval ha jól értem az sem gond, ha csak 20 év múlva sodor melléd az élet egy nőt?
Hát aranypofám jobb lesz ha teszel érte, különben soha nem lesz.-
A térskeresésnek semmi köze a sorshoz. Azon múlik, hogy milyen ember vagy. Ha nem teszel érte semmit soha nem lesz.
És normális ember nem keres párkapcsolatot, nem kimondottan társkeresési céllal ismerkedik. Éli szépen az életét, aztán ha találkozik valakivel aki megfogja akkor megpróbál vele összejönni. De semmi értelme kergetni a párkapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!