Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tudtam még olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudtam még olyan párkapcsolatot találni amiben a lány önmagamért kedvel és szeret engem?

Figyelt kérdés

Eddig még nem sikerült ez. Rengeteget ismerkedem, próbálkozom. Randik is összejöttek, de eddig még egyetlen egyszer sem éreztem azt, hogy ez a lány Engem akar meg ismerni. Én mindig úgy indulok neki, hogy meg akarom ismerni a lányt, a jelemét, a belső tulajdonságait, de mindig olyan nőket fogok ki akik a randikon csak magukról beszélnek. őket kell meghallgatni, én kérdezek, de ők sosem, mintha nem is akarnának megismerni engem.

Mit csinálok rosszul? Vagy mi ez a jelenség?

31F

2018. okt. 27. 20:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
Rosszul választasz. Mert akiket te itt leírtál nők: felszínesek és önzőek, nem a másikra odafigyelőek.
2018. okt. 27. 20:19
 2/12 A kérdező kommentje:
Hogyan ismerhetnék meg egy olyan nőt aki valóban meg akar ismerni engem és odafigyel rám?
2018. okt. 27. 20:24
 3/12 anonim ***** válasza:
83%
Érdemes téged megismerni? Ha most barátkoznánk, lenne egy új szuper barátom, vagy csak a létszámuk nőne?
2018. okt. 27. 20:26
 4/12 anonim ***** válasza:
34%
2 Ez egy tipikus tipus mostanság, akiknél te eddig keresgettél. Most próbálj meg teljesen más tipusok között szétnézni..figyelj a beszédre, a kommunikációra..
2018. okt. 27. 20:26
 5/12 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem olyan, hogy 100% önmagad elfogadjon nincs. Kicsit mindig idomul mindkét fél, a kulcs, hogy ne kelljen feladni annyit magadból, ami már túl sok.

Gondolom ez volt a probléma nálad.

Csak tisztázni akartam, hogy irreális elvárásaid se legyenek.

30n

2018. okt. 27. 20:29
 6/12 A kérdező kommentje:
#3-as szerintem érdemes, mert én egy kedves, érzékeny, barátságos, odafigyelő típusú ember vagyok. Ha egy személyt megkedvelek arra igyekszem kiemelt figyelmet fordítani és a kedvében járni.
2018. okt. 27. 20:33
 7/12 anonim ***** válasza:
89%

Ebből nekem az jön át, hogy te totál vadidegen nőkkel randizol, tehát online társkeresőzöl. Annak természetes velejárója, hogy rengeteg randiból nem lesz semmi.

Ha ez zavar, ismerkedj offline. Több értelme van és nem ér ennyi kudarc. Igen, kevesebbet fogsz randizni, de valószínűleg hozzád illőbb nőkkel fogsz találkozni és jobban is fogod érezni magad.

2018. okt. 27. 20:47
 8/12 A kérdező kommentje:
Ahhoz a személyhez akit meg akarok ismerni és kedvelek természetesen 100%-ban igyekszem idomulni és alkalmazkodni, természetes módon, önmagamat adva azért mert ez a kapcsolat és a kapcsolat alkulása nagyon fontos nekem. Én így indulok neki az ismerkedésnek, beszélgetésnek, randinak.
2018. okt. 27. 21:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Mert manapság a nők jó része egyéb belső értékekre figyel, mint a bankszámla, slusszkulcs, na meg a szelfikultúra azt ülteti el bennük, hogy ők a világ közepei, ők számítanak, mindenki más csak az ő boldogulásuk szolgája, a férfi arra van, hogy meghallgassa, eltartsa, néha megdugja, vigye wellnessezni.
2018. okt. 27. 22:47
 10/12 anonim ***** válasza:

szerintem előbb magadat ismerd meg és ha rátaláltál a saját belső boldogságodra akkor talán megismersz valakit aki hozzád hasonló és önmagadért fog szeretni

vagyis találj valami hobbit, hogy legyen valami közös érdeklődés minimum

2018. okt. 28. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!