Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tudtam még olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudtam még olyan párkapcsolatot találni amiben a lány önmagamért kedvel és szeret engem?

Figyelt kérdés

Eddig még nem sikerült ez. Rengeteget ismerkedem, próbálkozom. Randik is összejöttek, de eddig még egyetlen egyszer sem éreztem azt, hogy ez a lány Engem akar meg ismerni. Én mindig úgy indulok neki, hogy meg akarom ismerni a lányt, a jelemét, a belső tulajdonságait, de mindig olyan nőket fogok ki akik a randikon csak magukról beszélnek. őket kell meghallgatni, én kérdezek, de ők sosem, mintha nem is akarnának megismerni engem.

Mit csinálok rosszul? Vagy mi ez a jelenség?

31F

2018. okt. 27. 20:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nincs olyan nő akinek te keltenéd fel az érdeklődését?Esetleg megpróbálhatnàl úgy találkozni a nővel hogy nem randi?Úgy értem,hogyha mindketten úgy indulnak neki,hogy na ez egy nagy alkalom kell egy jó program,mint amikor a nyugdíjas néni befizet a bècsi buszkirándulásra,akkor egyből jönnek az elvárások,és lényegtelen dolgok veszik àt a szerepet,hogy hol vagytok,mit esztek ha esztek,milyen mozi stb nyugodtan oda lehet menni csak dumàlgatni,és akkor hamar leszűrhető,hogy van-e elèg intelligens,hogy érdekled-e stb.nem kell egyből kitenni a randi jelzőt.
2018. okt. 28. 07:51
 12/12 anonim ***** válasza:

Tapasztalatom szerint aki csak magáról beszél és egy kérdést sem tesz fel a másikról, azzal nem lehet komoly kapcsolatba lépni, azt fenntartani. Ilyen személyiség, nem valószínű, hogy temiattad ilyen.

Eleve ez a társkeresőzés meg a mostani párkapcsolati világ nekem idegen, nem gondolom, hogy lesz valakim. Nem tudom elképzelni, hogy ömöljenek elém emberek képei, és jobbra-balra húzkodjam őket százasával.

Utolsó: de ha nem mondod, hogy randi, "csak egy program", akkor meg majd nézhetsz ki a fejedből, hogy te vagy a barát, mással meg járni fog a lány.

2018. okt. 28. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!