Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen veszélyes lenne az internetről való randizás?

Figyelt kérdés
Unokatesóm mesélte hogy a barátnője kórházba került kérdeztem hogy miért és azt mondta hogy hát internetről találkozott egy "szép" fiatalemberrel a randi végén visszautasította és emiatt egy kicsit elverte Unokatesóm barátnőjét. A férfi ellen természetesen eljárás indult, de egyszerűen hihetetlen nekem ez az egész hogy ilyen hogy történhet meg Miért történik meg?
2019. ápr. 28. 10:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
36%

Hát de nem kell első randin vadidegennel sehova elkeveredni csak randizni kell, hazamenni, aztán újra randizni, ha akarnak folytatást.

Annyira felelőtlenek egyesek, hogy égnek áll a hajam tőle. Aztán persze a faxt a többi férfi szopja be, mert akitől valóban félni kell, az ül a hűvösön, de aki meg szabad, az ellen ugyan olyan bizalmatlanság irányul, mintha bűnöző lenne ő maga is.

32/f

2019. ápr. 28. 10:38
 12/20 anonim ***** válasza:
32%

#11, aki a mai világban nem tudja feltalálni magát a való életben, akkor tegyen csak próbát a neten és utána sírjon itt hogy netes randin, vadidegen pasitól ököllel kapott pofont!

A saját történetem az hogy boltban a pénztáros lánnyal jöttem össze, úgy hogy egy héten belül 2x fizettem nála és második alkalommal megkérdeztem hogy mikor végez és elhívhatom e egy italra. Igent mondott és kapcsolat is lett belőle. Hülyeség az hogy nincs lehetőség face to face ismerkedni....

2019. ápr. 28. 10:50
 13/20 anonim ***** válasza:
31%

#10. Célszerűbb minél előbb biztonságos helyen élőben találkozni. Minél több érzékszervedet vonod be a másik megfigyelésébe, annál tisztább képet kapsz arról, hogy ki is ő valójában. A netes időhúzásnál pont, hogy könnyebb valakit az ujja köré csavarni egy másik embernek, mivel nem látod a pszichológiai/metakommunikációs finomságokat. Pont, hogy egy pszichopatának nagyobb esélye van egy olyan személytelen platformon, mint a net és pont, hogy nagyobb eséllyel fog kivárni téged, a fennmaradó időben max a Jolika, Katika és Julika fejébe állítja bele a csákányt, a tiédbe meg csak akkor, mikor szerelmed beteljesülésének reményében végre elmész vele randizni, onnan meg valami meghittebb helyre.

32/f

2019. ápr. 28. 11:01
 14/20 anonim ***** válasza:
41%

Mi interneten ismerkedtünk meg, első tali előtt másfél hónapig ismerkedtünk a neten, skype videóchat, fb beszélgetés.

6 éve együtt vagyunk.

Nem annyira veszélyes, mint a valóságban, csupán itt lehetőséged van arra, hogy húzd a személyes talit, hogy jobban megismerd őt, mielőtt találkozol vele.

2019. ápr. 28. 11:12
 15/20 anonim ***** válasza:
35%
Interneten is ugyanazok az emberek vannak, mint a "való életben". Ha elmegy bulizni, ott is simán belefuthat ilyen degenerált alakokba. Ezért kell élőben is, és neten is megfontolni, hogy kivel megyünk el, és kerülni kell azokat a helyeket, ahol alkalma lenne elverni.
2019. ápr. 28. 11:13
 16/20 anonim ***** válasza:
35%
Akik a neten vannak, azok is ott vannak valahol a való életben is. Ugyan úgy, össze lehet velük futni. Pont a netes ismerkedésről volt szó egy műsorban pár napja. Párokat kerestek beszélgetni, akik neten jöttek össze. Több száz pár jelentkezett, akik évek óta együtt vannak a netes kapcsolat által.
2019. ápr. 28. 11:18
 17/20 anonim ***** válasza:
32%
Ennyi erővel akkor ne menjél ki az utcára! 😎
2019. ápr. 28. 11:20
 18/20 anonim ***** válasza:
28%
#18, nyugi, én is le lettem nullázva mert az igazságot írtam!
2019. ápr. 28. 11:43
 19/20 anonim ***** válasza:
91%
Mint mások is mondták, az utcán odalépő idegennel is lutri ismerkedni. Egy közösségen belül van valami biztosíték, hogy ismerik, milyen ember, de még az se jelenti, hogy nem történhet semmi gáz. Aztán olvasod az ilyen "Petike a mi kutyánk kölyke volt, néztem felnőni, sose gondoltam volna, hogy feldarabolja a nejét" riportokat.
2019. ápr. 28. 11:47
 20/20 anonim ***** válasza:
Egyesek már abnormálisan be vannak tojva az ismerkedéstől. Nekem volt olyan, hogy neten ismerkedtem egy lánnyal, és annyira rá volt parázva, hogy rögtön a személyes találka elején beközölte, hogy az unokabátyja ott ül egy kocsiban és minden mozdulatunkat figyeli, mert ő csak így tud nyugodtan randizni idegenekkel...Hát erre én csak annyit mondtam a csajnak, hogy "Hát akkor ma elég unalmas lesz neki a műsor", aztán faképnél hagytam, de még odaintegettem a bátyónak. 😎
2019. ápr. 28. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!