Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem ideje lenne abbahagynod ezt a görcsös, erőltetett keresést, így még jó, hogy nem jön össze a dolog.. Koncentrálj a többi fontos dologra az életedben, találd meg egyedül a boldogságot, közben pedig járj nyitott szemmel és tét nélkül, azaz nem kifejezetten párkapcsolati célból ismerj meg embereket. Előbb-utóbb úgyis találkozol valakivel, akinél újra előjönnek az érzelmeid, de addig minek erőltetni?
2019. ápr. 9. 16:23
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a normális kommentet! :) Nem igazán szoktam görcsösen keresni, mindig jönnek maguktól az udvarlók. De bevallom hátsószándék nélkül nem ismerkedek, várom a lelkem mélyén a szerelmet.. :/
Valahol ebben a görcsösségben lehet a gond szerintem, próbálj lazítani a témával kapcsolatban. Van még ezer más boldogságforrás az életben a szerelmen kívül, egyelőre élvezd azokat :)
2019. ápr. 9. 16:35
Én már megtanultam, hogy kár másban keresni a boldogságot. Nagyon nem nekem való sajnos a kapcsolat.
Lehet boldog az ember egy párkapcsolatba, de anélkül nem tud az lenni, veszett fejsze nyele.
2019. ápr. 9. 16:36
Tönkre lehet menni lelkileg, én teljesen jó példa vagyok rá. Igazából, ha mindenkinek jár egy csoda, akkor vissza lehet ebből az állapotból térni, ha nem jár akkor marad a lelkileg halott állapot.
2019. ápr. 9. 16:54
Szerintem ha valaki tönkrement lelkileg, arról nem a párkapcsolat hiánya tehet. Nem erre kellene koncentrálni, hanem a saját autonóm személyes életedre, ami társ nélkül is tartalmas.
Ha azt várod, hogy jöjjön be a szerelem, ami betölti az üres életed, vagy helyreráz a problémáidból, az úgy elég sz@r.
Lehet, hogy aki így érez, az inkább magával kéne foglalkozzon, ha rendbe tette magát, akkor a kapcsolatban is jobban tudja érezni magát, de ne várja úgy a szerelmet, mint az életének a megváltását.
2019. ápr. 9. 17:07
7/10 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem vagyok partnerfüggő, vannak barátaim és rengeteget edzek, ha van kapcsolat is, akkor a másik fél függetlenségét is elvárom és fontos a külön töltött szabad idő is. :) Volt sajna egy pár jó fiú, akikkel elcsesztem a jó kapcsolat lehetőségét, a múlton kattogva. Két nagy szerelmem volt, azóta olyan erős érzésem egyszer sem volt. Hmm érdekes. :/ Bár mind a kettő féllel igen toxikus és negatív románcról beszélhetünk..
hány éves vagy?
nem ismerünk, nem tudhatjuk biztosra, lehet, hogy magadhoz képest tényleg nagyra tetted a mércét, lehet, hogy szerelmes vagy valakibe.. sok minden lehet
2019. ápr. 9. 18:55
Sokan vannak, akik tudat alatt félnek az elköteleződéstől, és eleve úgy intézik, hogy "valami mindig közbejöjjön", ha komolyra fordulna a dolog. Nincs ezzel baj, csak fogadd el magad, és rendezkedj be az öreglányos életmódra.
2019. ápr. 9. 19:53
10/10 A kérdező kommentje:
Mégcsak 20 leszek; így előttem az élet! Reméljük aztán a szerelem is megtalál újból :D
Kapcsolódó kérdések: