Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lelkileg tönkrementem?

Figyelt kérdés
Hiába vagyok fiatal, már 4 éve nem voltam szerelmes. Ebben az időszakban volt pár kalandom, de itt kifulladt a tudomány! :( Az utóbbi időben már senkivel sem kavargatok, mert többségben nem alakulnak ki nálam érzelmek. Lehet túl nagyok az elvárásaim. Lényegtelen ha viszonzatlan vagy reménytelen szerelem lenne az életemben, csak lennék újra szerelmes! :( veletek is történt már ilyen? Ugye van esély arra, hogy újra érezzek majd?

2019. ápr. 9. 16:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ideje lenne abbahagynod ezt a görcsös, erőltetett keresést, így még jó, hogy nem jön össze a dolog.. Koncentrálj a többi fontos dologra az életedben, találd meg egyedül a boldogságot, közben pedig járj nyitott szemmel és tét nélkül, azaz nem kifejezetten párkapcsolati célból ismerj meg embereket. Előbb-utóbb úgyis találkozol valakivel, akinél újra előjönnek az érzelmeid, de addig minek erőltetni?
2019. ápr. 9. 16:23
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a normális kommentet! :) Nem igazán szoktam görcsösen keresni, mindig jönnek maguktól az udvarlók. De bevallom hátsószándék nélkül nem ismerkedek, várom a lelkem mélyén a szerelmet.. :/
2019. ápr. 9. 16:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Valahol ebben a görcsösségben lehet a gond szerintem, próbálj lazítani a témával kapcsolatban. Van még ezer más boldogságforrás az életben a szerelmen kívül, egyelőre élvezd azokat :)
2019. ápr. 9. 16:35
 4/10 anonim ***** válasza:
85%

Én már megtanultam, hogy kár másban keresni a boldogságot. Nagyon nem nekem való sajnos a kapcsolat.

Lehet boldog az ember egy párkapcsolatba, de anélkül nem tud az lenni, veszett fejsze nyele.

2019. ápr. 9. 16:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Tönkre lehet menni lelkileg, én teljesen jó példa vagyok rá. Igazából, ha mindenkinek jár egy csoda, akkor vissza lehet ebből az állapotból térni, ha nem jár akkor marad a lelkileg halott állapot.
2019. ápr. 9. 16:54
 6/10 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem ha valaki tönkrement lelkileg, arról nem a párkapcsolat hiánya tehet. Nem erre kellene koncentrálni, hanem a saját autonóm személyes életedre, ami társ nélkül is tartalmas.

Ha azt várod, hogy jöjjön be a szerelem, ami betölti az üres életed, vagy helyreráz a problémáidból, az úgy elég sz@r.

Lehet, hogy aki így érez, az inkább magával kéne foglalkozzon, ha rendbe tette magát, akkor a kapcsolatban is jobban tudja érezni magát, de ne várja úgy a szerelmet, mint az életének a megváltását.

2019. ápr. 9. 17:07
 7/10 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem vagyok partnerfüggő, vannak barátaim és rengeteget edzek, ha van kapcsolat is, akkor a másik fél függetlenségét is elvárom és fontos a külön töltött szabad idő is. :) Volt sajna egy pár jó fiú, akikkel elcsesztem a jó kapcsolat lehetőségét, a múlton kattogva. Két nagy szerelmem volt, azóta olyan erős érzésem egyszer sem volt. Hmm érdekes. :/ Bár mind a kettő féllel igen toxikus és negatív románcról beszélhetünk..
2019. ápr. 9. 17:07
 8/10 anonim ***** válasza:

hány éves vagy?

nem ismerünk, nem tudhatjuk biztosra, lehet, hogy magadhoz képest tényleg nagyra tetted a mércét, lehet, hogy szerelmes vagy valakibe.. sok minden lehet

2019. ápr. 9. 18:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Sokan vannak, akik tudat alatt félnek az elköteleződéstől, és eleve úgy intézik, hogy "valami mindig közbejöjjön", ha komolyra fordulna a dolog. Nincs ezzel baj, csak fogadd el magad, és rendezkedj be az öreglányos életmódra.
2019. ápr. 9. 19:53
 10/10 A kérdező kommentje:
Mégcsak 20 leszek; így előttem az élet! Reméljük aztán a szerelem is megtalál újból :D
2019. ápr. 9. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!