Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem az már évek óta hogy nekem sosem lesz párom?
Legelőször úgy 15 évesen gondolkoztam azon hogy nekem sosem lesz barátnőm, mert nem olyan vagyok mint a többi fiú. Nem vagyok vicces, és nem tudok csajozni, meg régebben nagyon önbizalom hiányos voltam, de mostmár nem szerencsére. Meg már rég óta érzem azt hogy nekem sosem lesz esküvőm, meg gyerekem. De nem azért mert nem szeretnék, hanem mert nem tudok ismerkedni.
És eddig sajnos nagyon bejött a megérzésem mert 23 éves vagyok, és sosem volt barátnőm, pedig próbálkozom, de nem sikerül.
Hogy lehet az elfogadni ha esetleg sosem lesz senkim, pedig vágynék rá?
Mindenki azt kapja, amit gondol magáról, a világról.
Gondolkozz el ezen egy picit.
Én nő vagyok, nekem lehet százszorta nehezebb, mint neked. Egy férfinak nem kell tökéletes külső. A nőknek igen. Mindenféle pláza macskák, insta ribik, és vedd fel a versenyt... Na de, itt jön a csavar. Én belerakom magamba, a külsőmbe, amit lehet, emellett a belsőmet is próbálom kiismerni, fejleszteni. Én TUDOM, h értékes lehetek egy férfinak. Te TUDOD, h értékes lehetsz egy nőnek? TUDNOD kell, h az, aki Te vagy értékes, mi az értékes benned, mit tudsz adni, miért lenne veled jó!
Értékeld magad (mondják a nagy pszichók, h szeresd magad, ugyanaz), és lesz, aki értékelni fog.
Ez nem vonzás törvény, ez a realitás.
Sok sikert! :)
Komolyan!
Ha szombat este itt vagy a neten, és nem egy buliban vagy bárhol, ahol vannak nők, akkor mit vársz?
Így SOHA nem kapsz nőt!
Buliba minek vinnél nőt???
Piát, wc papírt, meg poharat is viszel???
Mert jól érzed.
Fogadd el a "hendikepped" és édesebb lesz az életed. Viszont amíg ebben a szarban fekszel és vergődsz, sosem fogsz még picire sem boldog lenni. Többen leélték életüket társ nélkül és van aki többet is élt, mint párkapcsolatban élő pajtásai, szóval, miről is beszélünk? :) Vannak akik egyedül sokkal teljesebb életet élnek, mint akinek volt huszonöt nője, társa élete során. Te döntöd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!