Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek ha úgy érzem sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha úgy érzem sosem fogok már boldog lenni egy lány miatt, ha összejönnénk akkor se? 23/F

Figyelt kérdés
Rájöttem mit érzek évek óta. Olyan nyitott és életvidám szeretnék lenni mint ő, ez hiányzik belőlem. Valószínűleg ez az introvertáltságomnak köszönhetően sosem fog megtörténni, mert teljesen másképp viszonyulok az emberekhez mint ő. Ezért lettem belé szerelmes, de kizárt hogy el tudnánk viselni egymást, kölcsönösen. Annyit gondolkodtam rajta, hogy már unom és erőltetettnek érzem az egészet, ha lehetne kitöröltetném a gondolataimból és soha nem is emlékeznék rá. Viszont egy hasonló személyiségűt mint én, úgyszintén képtelen lennék elviselni.
2017. okt. 7. 01:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha nem nyavajognál és pozitívan is tudnád látni a világot?
2017. okt. 7. 01:38
 2/8 anonim ***** válasza:

Azt is akkor tenné egyes, ha lehetne.

31/f

2017. okt. 7. 01:42
 3/8 A kérdező kommentje:
Én nem hibáztatok senkit magamon kívül, és szívesen változtatnék a gondolkodásmódomon, de a józan eszemet megőrizve ez nem fog menni. Már azt se bánnám a eltérnék a realitás talajától valami álomvilágba.
2017. okt. 7. 01:45
 4/8 anonim ***** válasza:
én már megtanultam h lesz másik lány. hidd el.
2017. okt. 7. 02:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Te butuska, nem egy lány miatt kell boldognak lenned, hanem saját magad miatt. Nem a másiktól kell várni a boldogságot, hogy majd az ő hatására boldog leszel, hanem alapjáraton szükséges, hogy legyél boldog. Ha a másik nincs, akkor te egy életunt búvalb..szott egyén vagy?

Ne rinyálj itt. Tedd magad boldoggá. De ahhoz, hogy tudd, hogy mi tesz téged boldoggá önismerettel kéne foglalkoznod.

Olvass önismereti, pszichológiai könyveket.

Pl. Csernus Imre, Louise L. Hay, Brian Tracy, Bagdy Emőke, Bagdi Bella könyveit ajánlom figyelmedbe!

"ha úgy érzem sosem fogok már boldog lenni "

Eléggé gáz vagy, ha így sírsz 23 éves kisfiú létedre, miközben előtted az élet.

A mai fiatalok itt úgy rinyálnak, hogy "sose fogok..stb." miközben itt vannak 18-30 évesként és előttük az élet.

Majd ha 60-70 évesen is ugyanez a problémájuk, akkor már mondhatják, hogy sose, de addig nem!!! Ha majd fél lábbal a sírban lesztek, akkor már mondhatjátok ezt a kifejezést, addig viszont eléggé szánalmas rinyagép az egész!

2017. okt. 7. 07:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Azt írod, csak magadat hibáztatod, de olvasd el a kérdésedet: sosem leszel boldog egy lány miatt.....a lánynak ehhez mi köze? Elárulom, semmi. Meg kell tanulnod szeretni és elfogadni önmagadat. És ez nem klisé, ez az egyetlen dolog ami tehetsz ha igazán boldog akarsz lenni. Ha ez nincs meg, hiába lenne kapcsolatod, hamar tönkre menne, persze akkor is magadat utálnád, hogy neked ez nem való most mit csinálj, hogy leszel így boldog. Hát ÍGY tényleg soha. Tanuld meg szeretni magad és boldog lenni egyedül IS. És akkor már tudsz társas kapcsolatban részt venni. Vannak erre módszerek, pszichológus, önismeret, családállítás, könyvek olvasása, meditáció, új hobbi, és pozitív megerősítések. Meg kell adnod magadnak valamit amit a szüleidtől vagy nem kaptál meg vagy nem úgy kaptad ahogy kellett volna.

Ha most egy varázs ütésre húsz évvel idősebb lennél, bármit megadnál, hogy megint 23 lehess és megfogadnád, hogy ezentúl másképp fogod csinálni a dolgokat.

2017. okt. 7. 09:17
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem értem a problémád.

Amit írsz egy normális emberi faktor, kihozták már tanulmányokból is, milyen tényezős segítik elő, hogy szerelembe essünk valaki iránt, és köztük az egyik bizony ez volt:

azt keressük másokba, ami belőlünk hiányzik.

Szóval vicces, hogy azt gondolod, csak te vagy ilyen cipőben.Nagyon nem.

Én olyan ritkán leszek/voltam szerelmes, hogy ha a körülményeken nem múlna, és a másik is viszonozná, én lennék a legboldogabb ember a földön, hogy részem lehet benne. De nekem nem nem adottak rá a körülmények..

De hogy te miért szenvedsz..

2017. okt. 22. 13:49
 8/8 A kérdező kommentje:
#7 Mindjuk ugyan azért mint te?
2017. okt. 22. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!