Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a normális negyvenes pasik?
"Viszont: akkor lényegében eljött a Te időd, nem? Vagy ha már mások életét megszakérted (ami nem gond), akkor a Te életedben mikor lesz az a pillanat, amikor az alfákkal szemben te találod meg a normális nőt? Mert akkor az idő neked dolgozik, vagy nem értem jól?"
Ez nem ilyen egyszerű...
Ahogy korábban írtam, mostanában tömegével jelentkeznek azok a nők akiket régről ismerek, de az elmúlt 10-15 évben rám sem néztek férfiként.
De ezt nem nevezném az "én időmnek"
"Na de ha tömegével jelentkeznek, abból a felhozatalból azért nagyobb valószínűséggel találsz normális, nem magától elszállt nőt, szerintem."
Mondom, hogy ez nem ilyen egyszerű! :)
Nem a normális nők jelentkeznek, hanem azok, akik szétpartizták magukat, most 30 felett bepánikoltak, hogy nem találnak férfit, és hirtelen előtérbe helyezték azt, hogy keressenek egy "normális" férfit (jó állás, jó természet, intelligencia etc).
Ezeknek a nőknek nem én lettem hirtelen vonzó, hanem az az élet, amit nyújtani tudok nekik.
(na meg, tegyük hozzá, hogy kb most vannak abban a korban, mikor kiesnek a körforgásból, mikor az általuk favorizált férfiak hirtelen elkezdik ejteni őket, mert inkább keresnek egy fiatalabbat, bevállalósabbat.
Én meg nem kánaánként élem meg, hogy most hirtelen már én is jó lennék, vagy inkább az, hogy rólam feltételezik, hogy jó férj, jó apa is lennék, nem úgy, mint a pasik, akikkel az elmúlt 10 évet töltötték)
49 éves anyuka, gondolom, nekem írtál.
"Viszont: akkor lényegében eljött a Te időd, nem? Vagy ha már mások életét megszakérted (ami nem gond), akkor a Te életedben mikor lesz az a pillanat, amikor az alfákkal szemben te találod meg a normális nőt? Mert akkor az idő neked dolgozik, vagy nem értem jól?"
Azért nem, mert attól, hogy én ezt így látom, még mindig az alfák fognak kelleni a nőknek, nem én. Eddig se kellettem, és most se kellek.
A másik meg, amit azért nem látsz, mert nő vagy, és nem vagy benne a játékban hogy belőlem is TEMÉRDEK van. A többség ugyanis nem alfa. A többség ÁTLAGOS. A többséget, ugyanúgy, mint engem, nők nevelték, a többségnek, ugyanúgy, mint nekem nem teng túl az önbizalma, nem volt sikeres gimiben, sokat volt egyedül, nagyon szeretne becsajozni, de sose volt jó benne. Ez ma az átlag. És MINDENHOL ők vannak. Nevezz meg bármilyen helyet, ahol lányokkal lehet ismerkedni, tele lesz ezzel a típusú pasival. Mindig leírom ide: az ilyenek, hogy jóga, meg tánctanfolyam ma már felejtősek. Az ilyen helyeken már lassan több pasi van, mint csaj, mert az összes introvertált villamosmérnök ilyen helyekre jár. Hirtelen rájöttek, hogy őket mennyire érdekli a jóga meg a kubai salsa :D Csak arról van szó, hogy azt hiszik, hogy ott majd becsajoznak, aztán néznek nagyokat, hogy mennyi kan van ezzel még ugyanígy. A probléma pedig az, hogy én külsőre az átlag alatt vagyok valamivel magasságban és testalkatban. Ami ekkora választéknál azt jelenti, hogy kb. esélytelen a csajozás. Bármilyen helyen próbálkozom, mindig lesz ott valami nálamnál magasabb barom, akire szívesebben néznek a csajok. Mióta élek, ez a megélésem. Így hát mizantróp vagyok, és itt osztom keserűen az észt, ez maradt nekem :)
És van még egy bibi azzal, amit írtál: az egy srácnak nem opció, hogy majd 30 éves korig nem lesz senkije, de utána majd dúskálni fog a nőkben. Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy most egy fél évig nem eszel, mert takarékoskodni kell, de utána majd három hónapig minden nap all you can eat lesz. Az ember nem így működik. Aki a legtermékenyebb, legenergikusabb éveit passzívan tölti, abból emberileg semmi nem marad addigra. Nem lesz önbizalma, nem lesz rutinja, nem fog állni már a farka se. Mint érintett mondom neked, vannak olyan férfinyavaják, amiket semmiféle testi elváltozáshoz nem lehet kötni, nem lehet gyulladást vagy bármit kimutatni, egyszerűen csak fáj, mint az állat, a prosztata tájékán, és élvezhetetlenné teszi a szexet. Az urológus meg nem tud vele mit kezdeni (voltam vagy tíznél...), mert tényleg nincs semmi kimutatható oka azon túl, hogy az izmok és az idegek általánosan egy túlfeszített állapotba kerülnek odalent, és ennek bizony a rendszeres és kielégítő nemi élet hiánya lehet az egyik jelentős oka. Nem véletlenül írok ide annyit arról, hogy mennyire megszenvedik a fiatal férfiak azt, hogy a fiatal csajok a mai világ kiskirálynői, akik a nagy részünket nemes egyszerűséggel leszarják, és képtelenek vagyunk elég jók lenni nekik. Szerintem ez simán akkora probléma már, hogy a társadalom szerkezetét veszélyezteti hosszú távon. Bármibe lefogadom neked, hogy ha holnap elérhetővé válnának a teljesen élethű szexrobotok, és bárki olcsón beszerezhetne egyet, a lányok egyik pillanatról a másikra vesztenék el ezt az előnyt és a fiúk TÖMEGESEN élnének ezzel a lehetőséggel. Mert egyszerűen végtelenül belefáradtunk abba, hogy a legjobb éveink mennek el a lányok f**zságaira, akiknek normális ember véletlenül sem, hanem inkább ez a típusú ember kell: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
27. Írod a baromságaidat! Gondolkodj el te sem állsz szóba akárkivel, válogatsz a nők között gondolom.
Jah és nem minden nő olyan, mint amit te itt felvázoltál. Tehát akkor most itt ki általánosít?
Szerintem a kérdező teljesen rendben van emberileg.
Én azt látom hogy a világunk teljesen megbolondult.
És az a 40-es férfi, aki 20 éves lányokat hajkurászik...hát ott fejben vannak gondok szerintem, ez nem normális és hányingerkeltő, mert kb. ez a felállás gusztustalan. Kb. olyan mintha az apuka a lányával feküdne le, mondjuk ki az igazat. Fujj. Sajnos sok ilyen van.
Szerintem egy normális egészséges lelküketű férfi nem ilyen kiscsajokat hajkurászik ennyi idősen.
A kérdező szerintem egy ilyen férfire gondolt, akit egy kis copásért nem lehet megbolondítani az ilyen kiscsajoktól /őszintén ezt is mondjuk ki, némely férfiak annyira gusztustalanok, habár én nem 20 éves lányka vagyok, hanem 30 éves nő, de amikor egy 50 éves férfi utánam koslat kb. hasonló a korkülönbség is fujjj/ aki megbízható, van egy önálló élete és nem anyuci kisfia, életképes és lehet vele tervezni egy közös életet.
"Szerintem egy normális egészséges lelküketű férfi nem ilyen kiscsajokat hajkurászik ennyi idősen."
Szerintem meg a normális, egészséges lelkületű nő nem a környék menő pasijainak a szerszámán pörög 30-35 éves koráig, aztán kap észbe, hogy a díszhímekkel nem lesz család, és kezdi szapulni azokat a férfiakat, akikre korábban rá sem nézett, hogy hova tűntek, és miért 20 éves csajok kellenek nekik
Nagyon égő szerintem, amikor egy nő visszautasít egy férfit, de utána mégis próbálkozik, mert nincs más😂 Ez annyira gáz. Én soha nem tennék ilyet. Amikor először nagy arcom volt, aztán meg hoppon maradtam és a szamár is jó lenne, ha nincs ló...persze ezt átvitt értelemben mondom.
És természtesen fordítva is igaz.
Én soha nem égetném magam, hogy bepróbálkozzak bármelyik férfinél is. Ez ciki. Nem is csoda, ha az emberek nem találnak rendes párt. Szerintem, aki rendes férfi...már úgy van inkább "megbújik" mert annyi sok gáz-gyászos nők vannak, hogy inkább jobb egyedül, mint egy ilyennel.
37. Nem tudom mi a problémád XD Vag félreértettél. Akinek nem inge...tudos.
De engem soha nem érdekeltek a környék legjobb pasijai 😂 mert nem szeretem a tömegcikkeket, ez olyan mint a kölcsönző, nincs gusztusom egy olyan férfire, aki minden nőt kipróbált: mert ő a környék menő pasija és buknak rá a nők. Azt is hozzáteszem lehet menő kocsija, pénze, vagyona, nem minden nőnek ez az álma, higy egy ilyen pasin "pörögjön". De igazad van részben, mert vannak ilyenek is. Az a nő is olyan akibek elég ez is, hogy pörögjön rajta, 1 ft-os kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!