Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a normális negyvenes pasik?
"A húsz évesek mellett."
Azoknak nem kellenek. Rosszul lennék, ha apám korabelivel kéne lennem.
A normális párjuk mellett azokon a 30-as csajokon, akikre hirtelen rátör a kapuzárási pánik, és hirtelen az élet császáraiból átmennek begőzölt pasi vadászba.
Tudod, hogy az elmúlt 3-4 évben hány olyan régi nőismerős tűnt fel az életemben, aki 18-35 éves korában szóba sem állt volna velem, most meg hirtelen én lettem a "hol vannak a normális pasik" a szemében?
A "normális" alatt gondolom azt érted, hogy nem fizikai munkás, van saját lakása, egy tisztességes autója, még jól néz ki, karban tartja magát, sármos, letett valamit az asztalra, stb.
Na az ilyen férfiak 40-es korban, pont a 20-as és a 30-as évek elejei nőkkel vannak, mivel ezeknek igenis jut. Az más kérdés, hogy a normális jelző ennyi mindent takar egy nőnél, de ez egy másik téma.
Azt nem tudom, en sosem voltam normalis, de mar latatlanban ki nem allhatom a normalisakat. ;)
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!