Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát, ez lehet hülye kérdésnek fog tűnni. Nőként kérdezem. Lehetséges, hogy van minden nőben egy ilyen kód, hogy milyen férfiakat vonz? Lent kifejtem.
Szóval vannak nők, akik küzdenek a hülye férfiakkal. A hűtlenekkel, az élősködőkkel, az udvariatlanokkal, minden nagyvonalúságtól és lovagiasságtól mentes legények lesznek a párjaik újra meg újra. És sokat is veszekednek ezekben a kapcsolataikban, meg nem mondanám, hogy épp boldogok lennének a párjuktól, inkább csak a dráma lesz. Vagyis hogy vannak nők, akiknek nem 1 ilyen párja lesz, hanem ha attól végre megszabadul, még egy, és újra meg újra ilyen hülye férfiakat szed össze. Mert ilyenek is találják be őket.
De és akkor vannak nők, akiknek soha egy párja se ilyen. Az udvarlóik, randipartnereik, és ha odáig jutnak, a párjaik mindig mind nagyon rendes srácok, udvariasak a nővel, nőként is bánnak velük, kedvesek, hűségesek, tisztelik a nőt, stb.
De ez mitől van? Olyan, mintha a nőkben (én is nő vagyok) lenne egy kód, hogy milyen férfiak jelenjenek meg az életükben. Az egy dolog, hogy valaki kivel jön össze, de mondom, itt már az udvarlókról is szó van, az egyik nőnek csak a linkek udvarolnak, a másik nőnek a lelkiekben úriemberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!