Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsajthato, ha a 2. randinal kiderul, hogy a ferfi valojaban 5 evvel idosebb, mint amennyinek írta magat?

Figyelt kérdés
Sajnos nem vagyok fiatal, de még nyugdijas se. A 2. randin mondta meg az illeto, h o mar nyugdijas korát eli.Amugy szimpatikus, nem kifejezetten az esetem, de belfaradtam a sikertelen keresesekbe. Most pedig kiderul h 5evvel idosebb, mint vartam. 50 folotti nó tarsaim vélemenyere lennek kivancsi.

2019. ápr. 25. 20:21
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
"Mert ha nem hazudik, a találkozóig sem juttok el" - Nem lett második találkozó olyan emberrel, akiről kiderült, hogy hazudott, mert nem tudok így megbízni benne, lehet, hogy hazugság nélkül is bejönne, de így a hazugsággal semmiképp, és igen, számítanak a számok is, mert ha én nem akarok valakivel ismerkedni x életkoron kívül, mert zavar, akkor nem fogok úgy sem, ha másnak hazudja magát, például. Neked nem kiábrándító, ha valaki x kg-nak mondja magát, személyesen meg kiderül, hogy legalább kétszer akkora mondjuk? Ha igazat mond, nem találkozol vele... Ez ugyanaz a kategória. Téged is zavarnak a retusált képek, az ugyanúgy hazugság, mint ez.
2019. ápr. 26. 07:59
 22/29 anonim ***** válasza:
36%

#21 viszont elmondta a második találkozón. Ezek szerint nekes sem tűnik fel, hogy mindenki egyöntetűen mondja hogy a hazugság az hazugság, miközben ha a szüzesség vagy a prostizás kerül elő, akkor hirtelen megbocsájtható bűn, mivel úgy sem derül ki?

Miközben, mindenki hazudik valamit az interneten. Pl az a lány, akit sokat sportol, így az elégedett zsír és megnövekedett izomtömeg hatására kénytelen 60 kg alattinak hazudni magát a társkeresőn, mert egyéb esetben nem jelenik meg a találatok között.

2019. ápr. 26. 08:47
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hazudok ismerkedésnél, akinek nem kellek olyannak, amilyen vagyok, vagy meg akar változtatni, azzal nincs dolgom.
2019. ápr. 26. 14:38
 24/29 anonim ***** válasza:
#23 ja, persze, soha nem hazudtál, ferdítettél, vagy halgattál el semmit. 1Tegyük fel, hogy így van, de ez is csak az első hazugságig igaz. A kérdésben szereplő férfi is lehet hogy ilyen volt 65 évig.
2019. ápr. 26. 14:52
 25/29 A kérdező kommentje:

Én, a sértett arra az oldalra hajlok inkabb,hogy hulyeseg a hazugsag ilyen dologban es foleg indulasnal. Hazugsagot azzal magyarazni h mindenki hazudik....sz@rok rá. En tuti nem hazdok es akkor ezt varom el alapnak.

A kozmetikazott foto más teszta, egy lehetoseg h szebb legyen a foton. Mondjuk en ilyet se csinalok.

De az életkor az alap, ami adott. Azon valtoztati nem lebet.

2019. ápr. 26. 20:20
 26/29 anonim ***** válasza:
Mi értelme magamról hazudni? Olyan dologról, ami szorosan kapcsolódik hozzám? Úgyis kiderül. Ráadásul a kérdésben szereplő életkori kérdésben én már gyerekkoromban is kikértem magamnak a pontos életkoromat, és senki nem mondhatott kevesebbet vagy többet. :-D
2019. ápr. 26. 20:30
 27/29 A kérdező kommentje:

Igen.Ha mukodik.a kemia, akkor nem tokolok az eletkoron, de akkkr se oke, a fiatlitas. De ha a kemia se tudja felulirni, akkor nincs mirol beszelni.

Elkoszontem tole

2019. ápr. 26. 21:27
 28/29 anonim ***** válasza:
0%
#27 Akkor minek tetted fel a kérdést?
2019. ápr. 26. 21:36
 29/29 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdés azért született, mert a kérdező sem lesz már fiatalabb, és elbizonytalanodott. De szerintem az ő korában sem kell megalkudni.
2019. ápr. 27. 08:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!