Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsajthato, ha a 2. randinal kiderul, hogy a ferfi valojaban 5 evvel idosebb, mint amennyinek írta magat?
Nekem egyszer kamuzta magát egy csaj két évvel fiatalabbnak magát, instant ban.
Aki alapvető, lényeges információkban kamuzik magáról, azt azonnal ignorálni.
Erdekes ez egyebkent, anno a Tinderen en is osszeakadtam valakivel, aki "fiatalitotta" magat. Aztan kiderult, hogy huga is annyi idos mint o, pedig van koztuk 20 honap. Az eredeti eletkoraval is benne lett volna a talalatok kozott. De az ilyen embernel mar nem tudod eldonteni, hogy mi az ami igaz, es mi az ami nem. Pontosabban, ha minden allitasan azon morfondirozol, hogy vajon, vajon, vajon? Akkor megette a fene az egeszet. Igy inditani egy kapcsolatot? Fogalmam sincs mire gondolnak az ilyenek.
43F
Elnézést, hogy fiatalabbként (30-as korosztályba tartozom) hozzászólok, de ez később sem fog változni szerintem.
Nekem eleve nem lenne szimpatikus, ha valaki hazugsággal indít. Mindegy, miben. Engem rendszeresen fiatalabbnak néznek, mégse tagadok le egy percet sem. Vajon miért érzi azt, hogy hazudnia kell? Miben hazudik még, vagy miben fog? Így kezeli a problémákat megbeszélés helyett? Ez semmiképp nem jó ómen.
Másrészt az sem jó, hogy nem jön be, attól, hogy fárasztó lehet megtalálni a hozzánk illő partnert, még nem kell megalkudni olyannal, akivel nem érezzük úgy, hogy működni fog. Akkor sem, ha elmúltunk x évesek.
Szerintem a hazugság az hazugság, mindegy, hogy csak szépíteni akart vagy sem.
50N
Azért elég nagy fokú álszentség kell ahhoz is, hogy valaki itt értetlenkedjen, hogy hú, miért hazudott valaki tarskeresőn.
Talán mert ott mindenki kibeaszott számok alapján dönti el, hogy ki kell neki. Bezzeg a smink meg a photosop, az tökre ok
Szóval miért hazudott? Mert ha nem hazudik, a találkozóig sem juttok el, miközben lehet hogy olyan életvitelt folytat, hogy simán túlél téged. Persze rossz hogy hazudott, helytelen, meg kutyaphasza, de hogy interneten valakinek felróni hogy hú de hazudós, az megmosolyogtató.
Az ni hogy ez nem kamu?!?
Az utolso elotti valaszban is van igazsag. Azert mert a bealitott eletkornal már eleve kiesik.
De ott a masik oldal, h én is kiesek sok fiatal ffnál, mégse irok kevesebbet.mert sajnos az annyi, az annyi.
Nem tudom.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!