Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarnak szemezni a nők a tömegközlekedési eszközökön, utcán?
"Ez azért van, mert szeretnének ők is boldogok lenni, osztozni akarnak az örömödben..."
Hát, vagy mert egy jókedvű ember általában kellemesebb társaság, mint egy befordult?
#20 #21
Egyetértek veletek. Ezt személyesen is megtapasztaltam. Amiket írok, NEM kitalált történetek lesznek.
Ismerek két férfit, mindkettőt nagyon is jól.
Az egyik állandóan vidám, és napi szinten füvezik, amolyan tipikus hippi. Gyakran nevetgél és jókedvű. Ugyanakkor nem lehet semmit sem rábízni, egy ötéves kisgyerekre előbb merném rábízni az életem mint erre a férfira mondjuk a cipőfűzőmet. Képtelen rendet rakni, a szobája úgy néz ki mintha egy bomba robbant volna fel, külön ösvényt kellett vágni az ajtótól az ablakig a sok kacat és penészes kaja közt. Egyetemén már az X évét bukja el, és állandóan csak otthonról kunyerál pénzt, amit aztán elver.
De neki nincs problémája ismerkedés terén.
Ezzel szemben ismerek egy másik férfit is, aki állandóan komoly és befelé forduló típus. Amolyan merengő személy. Ő a legjobb tanuló volt, az egyetemen és a legeredményesebbek közt volt, komoly diplomákat szerzett, nagyon ért a szakmájához és magas tudással rendelkezik más dolgok terén is, figyelemre méltó műveltsége van. Nem is néz ki csúnyán, divatosan öltözik és mellesleg elég sok pénze is van.
Őróla viszont tudom, hogy még szűz és sosem volt dolga nővel.
Szóval a fenti két példa bizonyítja, hogy mennyire sokat számít a vidámság. Mert ha vidám jókedvű vagy akkor akár lehetsz életképtelen semmirekellő drogos több sikered lesz mint egy befelé forduló merengőnek függetlenül attól, hogyha akár diplomás, divatosan öltöző, művelt, gazdag és szilárd jövőképpel is rendelkezel.
És mégegyszer: ezek nem kamu történetek. Mindkettő személy szobatársam volt és ismertem őket nagyon jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!