Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A tömegközlekedési eszközökön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tömegközlekedési eszközökön lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
A buszon és villamoson való ismerkedésről mi a véleményetek? Bevált már valakinek? Őszinte volt? Sikerült? Mert én megmondom az őszintét, olyan sok lány és barátilag fiú is megjelenik az úton, hogy az csak na. Kifejezetten tetszik némelyik utazótárs, akkor mit tegyek? Ismerkedjek ott?

2018. nov. 9. 14:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, de minek.
2018. nov. 9. 14:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Szüleim metrón ismerkedtek meg..:D Szóval nem lehetetlen, de én mindig azt látom, hogy az emberek 90%-a inkább a mobilját nyomkodja, szóval szerintem ne sok reményt fűzz hozzá.
2018. nov. 9. 14:57
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
Igen. Egy párom onnan jött össze. Mindig reggel együtt utaztunk be a városba. Sok olyan húzása volt amire felfigyeltem, nem tolakodott felszállásnál, átadta a helyét az idősebbnek a tömött buszon, le is segítette aki pl babakocsival volt. Szóval felfigyeltem rá, mert nagyon udvarias, előzékeny volt a többi utassal, de sokáig csak figyeltem. Aztán 1x megint tele volt a busz, felszállt, le akart ülni valaki mellé, de az foglalta, én meg integettem neki, hogy ide üljön. Elfogadta a helyet, bemutatkoztunk és 2-3 hónapig utasbarátok voltunk. Végül elhívott egy rendezvényre amire elmentem és a végén járni kezdtünk.
2018. nov. 9. 15:03
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
Nekem egyszer sikerült, de nem én kezdeményeztem, pedig egyáltalán nem vagyok helyes.. Távolsági járat volt és mellém ült egy lány aki beszélgetést kezdeményezett és jól elbeszélgettünk, majd utána folytattuk facebook-on. (Mármint a későbbiekben és nem egymás mellett ülve a buszon.) Eltelt körülbelül olyan 4-5 hónap ami alatt mindennap beszéltünk egymással és úgy esett, hogy összejöttünk. Én úgy éreztem, hogy nagyon boldog vagyok és nagyon szerelmes is lettem, pedig egyáltalán nem akartam és én magamtól nem is kezdeményeztem volna, mert előre féltem, hogy rossz vége lesz az egésznek. (Tovább nem folytatom, mert rossz vége lett.)
2018. nov. 9. 15:09
 5/7 anonim ***** válasza:
38%

Budapesten ha hozzászólnal egy lányhoz a BKV-n vagy lefújás gázspray-vel vagy síkitva szállna le a következő megállónál .... vagy csak simán átadna a pénztárcáját.

Az emberek nem beszélgetnek főleg nem idegennel.

Vidéken lehet hogy lehet,ahhoz nem tudok hozzászólni.

2018. nov. 9. 17:23
 6/7 anonim ***** válasza:
60%
Azt hittem, hogy azon nők, akik felteszik a lábukat a vonatülésre, azokkal lehet ismerkedni, mert közvetlenebbek. Hát velük sem:(.
2018. nov. 9. 21:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Hogyne, rálépsz a lábára...
2018. nov. 9. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!