Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem akarnak szemezni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarnak szemezni a nők a tömegközlekedési eszközökön, utcán?

Figyelt kérdés
Megtetszik egy nő, akkor próbálok szemezni vele flörtölni mosolygok rájuk stb. Általában ezt észreveszik, de gyorsan elfordulnak, rám sem néznek...
2019. ápr. 25. 16:09
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
10. Akkor hol keressek társat? Amúgy szerintem átlagos vagyok
2019. ápr. 25. 17:26
 12/23 anonim ***** válasza:
18%
Társat csak élőben érdemes keresni,neten ribizli a többség.Rendezvények,könyvtár,munkahely.Utcán nem érdemes senkit sem leszólítani,mégegyszer ismétlem ...csak ha jóképű vagy...
2019. ápr. 25. 17:33
 13/23 anonim ***** válasza:
65%

És ha szemeznek veled akkor mi van?

Ez csak egy tyúklépésnyi táv egy nő meghódításának Mount Everestjén. Attól még, hogy visszanéznének rád és akár még szóba is elegyednének veled még nem lenne garantálva semmi sem. A neheze csak onnan jön.

2019. ápr. 25. 17:37
 14/23 anonim ***** válasza:
22%
Aki jól néz ki az még zavarban is van mert minden nő őket nézi, szóval ronda vagy.
2019. ápr. 25. 17:39
 15/23 anonim ***** válasza:
41%

Én is szoktam szemezni utcán, tömegen, mindenhol. Aki kapható rá és nyitott, azzal foglalkozz, ne azzal, aki nem. Folytasd tovább! ;)

Amúgy az, hogy elkapják a tekintetüket, az lehet az is, hogy tetszenél nekik, csak zavarban vannak. Ha nem unott vagy pökhendi a tekintet, akkor érdemes rájuk mosolyogni mégegyszer. Nő vsagyok, szóval tudom, miről beszélek... Sok szerencsét! :)

2019. ápr. 25. 17:41
 16/23 anonim ***** válasza:
90%
Hiába vagy nő, egyetlen nőnek ismered minden szándékát, gondolatait, érzéseit, és az te vagy.
2019. ápr. 25. 17:53
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
Ezért írtam oda, hogy "lehet", és nem úgy kezdtem, hogy "Biztos az van, hogy..." Ahogy fentebb elmagyarázták, több válasz is lehetséges, de nyilván amit leírtak, azt nem ismétéem meg...
2019. ápr. 25. 18:06
 18/23 anonim ***** válasza:
54%

Hát, ez egy érdekes téma.

Nekem is az a benyomásom állandóan, hogy vagy levegőnek néznek, vagy azonnal elkapják rólam a tekintetüket a lányok. Ha viszont egy haverommal megyek, akkor látom, hogy egy csomó csaj megnézi őket, de ezt meg ők nem látják. Ellenben nekem is azt mondják a haverjaim, hogy egy csomó csaj megnéz.

Szerintem a lányok többsége egyszerűen fél tartani a szemkontaktust, és ha nincs ilyen nagyon bizalomgerjesztő, kedves/mosolygós arcod, akkor nem fognak szemezni veled. Én meg általában a bitch face férfi megfelelőjét viselem, úgyhogy nem csoda.

Ja és a másik: ha valamiért kivételesen jó kedvem van, ért valami nagy sikerélmény vagy történt valami vicces, akkor hirtelen mintha MINDEN csaj szeme rámtapadna.

Mondom, bonyolult dolog ez.

2019. ápr. 25. 20:51
 19/23 anonim ***** válasza:
Én eleve kerülöm az emberek tekintetét, ha elkerülhető. Ha meg csak néznék körbe, és valaki elkezdeni mosolyogni rám, valószínűleg az jutna eszembe, hogy be van tépve vagy félkegyelmű, mert legtöbbször azok próbálnak más emberekhez szólni a buszon.
2019. ápr. 25. 20:58
 20/23 anonim ***** válasza:
37%

"Ja és a másik: ha valamiért kivételesen jó kedvem van, ért valami nagy sikerélmény vagy történt valami vicces, akkor hirtelen mintha MINDEN csaj szeme rámtapadna."

Ez azért van, mert szeretnének ők is boldogok lenni, osztozni akarnak az örömödben... Ezt én is észre vettem már, s igaz is :) Nézd meg a válásokat, ha jó a kapcsolat, akkor nagy a lamour, ha meg inog, azonnal kilépnek, s beadják a válást (igen a nők adják be 75%-ban). Szóval csak akkor kellesz igazán, boldog vagy ... :)

2019. ápr. 26. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!