Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet, hogy ez lenne a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy ez lenne a nők számára vonzó, amit férfiként "bunkóságnak" látunk?

Figyelt kérdés

Másik kérdésnél fogalmazódott meg bennem, kíváncsi vagyok, hogy ti mit gondoltok erről. Nem bunkónak kell lenni velük, hanem inkább amolyan érzelemmentesnek. Tehát simán nem keresed 3 napig se, nincs bennned "kényszer", hogy ráírj, véletlen se mutatod ki, hogy hiányzott. Hazaviszed kocsival, de sosem kérdezed meg milyen napja volt, max azt "jó az órád, hol vetted?" Ilyesmik.

Persze ezt a nők figyelmes gesztusnak írják le "Ó, még az új órám is észrevette, milyen aprólékos, figyelmes ember" Közben pedig közvetlenül a személye iránt egyáltalán nem érdeklődsz. Tehát inkább ez a fajta ridegség ébreszti a vonzalmat a nőkben?

2019. ápr. 24. 07:40
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Nem...
2019. ápr. 24. 08:20
 2/8 anonim ***** válasza:
62%
Nője válogatja. De általánosságban elmondható, hogy szinte minden nő olyat keres, akire fel tud nézni, és aki nem függ tőle, nem érzi maga fölött állónak. És nagyon jól kiszagolják, hogy ki ilyen, ki pedig csak megjátssza.
2019. ápr. 24. 08:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez is sántít még.

Inkább azt mondanám, hogy az olyan önálló férfiakat tartják vonzónak akik nem pincsi kutyaként rohangálnak utánuk.

Egyértelműen kifejezik az érdeklődésüket (nem célozgatnak arra apellálva, hogy majd a nő lép), de nem teszik magukat függővé.

2019. ápr. 24. 09:05
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Bocs, kérdező, de a kérdésed alapján teljesen elméleti szinten értve is eléggé érzelmi analfabétának tűnsz.
2019. ápr. 24. 09:26
 5/8 anonim ***** válasza:
86%

Nőként úgy gondolom, hogy egy egészséges önbecsüléssel és célokkal rendelkező felnőtt nőnek ez nem jön be. Aki ehhez szokott gyerekkorától, annak esetleg igen, de ott valószínűleg később lesznek problémák a kapcsolatban.

Én akkor tervezek egy férfival bármit is, ha azt látom, hogy ő is tervez velem. Ha a második, harmadik randin is csak a külsőségeket dicséri meg és napokig "elfelejt" keresni, az számomra azt jelenti, hogy nem érdeklem eléggé, vagy egy érzelmi analfabéta. Egyik esetben sem töröm magam tovább, hogy azért is ráerőltessem magam. Én sem vagyok egy jégkirálynő, aki jutalomfalatként osztogatja az érzelmeket, tehát még rövidtávra sem szeretnék ilyen férfit.

2019. ápr. 24. 09:28
 6/8 A kérdező kommentje:
5: Jó ezt olvasni. Több nőismerősömnél láttam, hogy ehhez hasonló hapsikért olvadoztak és jöttek az "olyan titokzatos" és hasonló légvár építgetések a személye köré.
2019. ápr. 24. 10:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Megvarja,amig valaszolok az emailjere. Nem ir tobbet. Az olyan szanalmas. Taszito latni,amikor valaki fugg tolem es nincs elete rajtam kivul.
2019. ápr. 24. 10:49
 8/8 anonim ***** válasza:
22%

A kérdéseddel az a gond, hogy egy olyan helyre írtad ki, ahol óriási önérzettel rendelkező lányok, folyamatosan idealizált nőkről írnak. Természetesen a nők egy részének nem ez jön be és ezt tartják itt az átlagnak. A valóság persze más, mert ott rengeteg nő bukik erre és nem véletlenül látod ezt a környezetedben: Te nem elfogultan, nemi alapon szemléled a dolgot, mint ahogy az itteni női válaszolók többsége.

És igen, a bunkóság ezen árnyalata elég sokszor nyerő szokott lenni.

2019. ápr. 24. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!