Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az élő ismerkedés manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az élő ismerkedés manapság egyre inkább kezd kihalni?

Figyelt kérdés

Hacsak valaki nem munkahelyen vagy baráti körben ismeri meg a párját, szinte már mindenki interneten ismerkedik, beleértve a "menő" fiatal csajokat is már. Húgom által ismerek jó pár tipikus menő csajt, szinte mindegyik Tinder-en ismerte meg a jelenlegi pasiját. Nem jár már senki manapság szórakozóhelyekre ismerkedni. A szórakozóhelyek ugyan tömve vannak, de csak igénytelen külföldi turistákkal, azokból is főleg férfiakkal. Gyakorlatilag egymást fűzik részegen a külföldi csóró férfiak akik azért jöttek ide, mert itt olcsóbb a pia, meg mert abban reménykedtek, hogy a külföldi minimálbérért itt mindenki a térdük előtt fog hasalni. Ezek a szórakozóhelyek 5-10 évvel ezelőtt még tele voltak ismerkedni vágyó magyar fiatalokkal, de most meg...

Tényleg ebbe bele kell törődni, hogy az élőben való leszólítás, ismerkedés már a múlté. Ma már mindenki csak Tinderen és Badoo-n húzogatja egymást balra-jobbra? Ennyire leredukálódott már a mai társkeresés lehetőségeinek halmaza?

2019. ápr. 23. 21:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"tudni kell kihez mehetsz hozzá"

Ezt vajon honnan lehet tudni? Azt mindenki tudja, hogy aki siet meg telefonál, azokhoz nem. De ezzel nem vagyok előrébb.

2019. ápr. 24. 01:27
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

"egymást fűzik részegen a külföldi csóró férfiak akik azért jöttek ide, mert itt olcsóbb a pia, ...."

Ennek fuss neki még egyszer.

Csóró vesz egy repülőjegyet 100 euróért. Taxizik 100 euróért. Megszáll 100 euróért. Melyik városból jön ahol nem tud 400 euróért háromszor elmenni bulizni? Azért jön mert van fölösleges pénze és szeret utazgatni.

2019. ápr. 24. 02:34
 13/21 anonim ***** válasza:
Ritkán,l de szoktak leszólítani pasik. Nem a hely miatt nem lesz semmi a dologból. Szórakozóhelyre nem is járok.
2019. ápr. 24. 07:42
 14/21 anonim ***** válasza:
62%
11 elkezdhetném mondani hogy kihez mehetsz oda de szerintem próbáld meg sok nőhöz odamenni és ki fogod tapasztalni minden visszautasítást egy tapasztalatnak éld meg . Én azt szoktam figyelni jól mondod ne siessen ne telefonozzon le hallgasson zenét ráérősen nyugisan nézelődik vagy boldba kedvesebben szolgál ki mint másokat. Vagy csak simán megdicsérek egy idegen nőt és ha mosolyog rád akkor több az esély de ezt nem magyarázni kell hanem ki kell tapasztalni ne kifogásokat keress hogy miért nem mész oda hanem cselekedj. Az első sikerélmények után már jól fog menni csak addig félsz amig nem volt sikerélményed ha azt hiszed hogy én soha nem féltem odamenni akkor nagyon tévedsz én voltam az egyik legnagyobb beszari de ezt le lehet küzdeni rá jössz hogy átlagba a nők kedvesek ha elutasít nem lesz bunkó és ha igen az se baj úgy is elfelejted. Remélem tudtam segíteni.
2019. ápr. 24. 10:59
 15/21 anonim ***** válasza:
81%
Huszonéves lány vagyok és legutóbb a piacon akartak ismerkedni velem. Csak odajött egy srác, mondta, hogy meglátott (talán valami bókot is) és szeretne megismerni. Meglepett, de egyébként teljesen rendes meg kedves volt, kezet fogtunk, bemutatkoztunk, váltottunk pár szót. Végül nem keresett meg utána, de összességében nem volt negatív élmény. Szóval ahogy már többen is írták, szerintem bárhol működhet a dolog.
2019. ápr. 24. 14:02
 16/21 anonim ***** válasza:

10-es:

Adjál már légy szíves egy párnát, hogy telezokoghassam a szemed láttára. :D

De sajna már nem menne, mert vállalkozást indítottam, ahol az egereket itatom minden nap. :XD

2019. ápr. 24. 14:51
 17/21 A kérdező kommentje:

"vesz egy repülőjegyet 100 euróért. Taxizik 100 euróért. Megszáll 100 euróért."

12 font egy fapados repjegy, könyörgöm

100 Euro-ért taxizik? Inkább 20 Euro, de a csóróbbak nem is taxiznak

Még a lakhatás is olcsóbb, mert sokan bérelnek közösen egy AirBnB-s lakást

Tudtad, hogy kint több mint 1000 font a segély? A munkanélküli csórók is simán megengedhetik.

2019. ápr. 24. 17:48
 18/21 anonim ***** válasza:
#15: hát ha már én eddig eljutnék, akkor utána biztos, hogy keresném a nőt. Az én szintemen ez kb. az üres kapu fölé lövés 5 méterről.
2019. ápr. 24. 19:29
 19/21 anonim ***** válasza:
"Tudtad, hogy kint több mint 1000 font a segély? " El vagy tévedve. Az UK-ban több embert ismerek aki 1200 fontért dolgozik. Én Németországban élek itt 400 euró a Harz 4. segély. Nekem 700 euróm elmegy lakásra rezsire fix költségekre. Az UK lényegesen drágább. Segélyből WC-re is nehéz elmenni. Németországban 2000 euró az átlag nettó fizetés. A medián 1600. Ez azt elenti, hogy az rmbere fele ennél evesebbért dolgozik. Ennyi pénzbl sehová nem fog elmenni bulizni. Örül, ha szerényen megél.
2019. ápr. 24. 21:31
 20/21 anonim ***** válasza:
#18 ugyan, biztos csak megközelítőleg 3 perc alatt leszűrte, hogy amúgy szörnyű ember vagyok :D
2019. ápr. 24. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!