Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok mekkora fizuja legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok mekkora fizuja legyen a párodnak 27 évesen?

Figyelt kérdés
Mennyi az amitől már stabilnak érzitek az alakuló életet, van-e egyáltalán ilyen jellegű elvárás?

2019. ápr. 23. 19:10
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
83%
Érdekes én főnökként keresek nettó 300at és itt mindenki többet keres nálam vagy többet akar keresni. Én is sok mindent akarok de sajnos ez a valóság .
2019. ápr. 26. 10:59
 22/27 anonim ***** válasza:
Azért nem mindegy hol él (melyik városban és az sem elhanyagolható, hogy albérlet vagy saját tulajdon). Budapesten albérletben azért nem árt egy 250-300 nettó minimum, ha élni is akar és nem csak vegetálni. Saját tulajdonú lakásban ez csökkenhet az aktuális albérletárak mértékével. Ha esetleg olyan szakmája/végzettsége van, ami megengedi, akkor 27 évesen már kereshet többet is (pl IT szektorban 27 évesen bőven dupláját kapja meg Budapesten). Vidékről nem tudok, gondolom kisebb városban (nem megyeszékhelyen) ennél jelentősen kevesebből is bőven elvan, mint hal a vízben. Azért 27 évesen már legyen valamiféle célja, elképzelése a karrierjével, jövőjével kapcsolatban, és legalább már az első lépéseket tegye meg ennek érdekében, én legalábbis ennyit várnék el. Ez nem feltétlenül függ össze anyagiakkal, de az semmiképpen sem árt ha van annyi pénze, amennyiből önálló életet fenn tud tartani.
2019. máj. 3. 16:09
 23/27 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, mennyit keresek, de van egy 250ezres albérletem egyedül és sosem fáj a tankolás, vagy egy jó vacsora. Komolyan, bárki elhiszi, hogy stabilnak fogod érezni az életet netto 500 felett? Hozzáállás kérdése és az, hogy milyen viszonyod van a pénzhez. Egyáltalán mi a cél? Mitől stabil az élet? 10 Zsemlye minden nap?
2019. máj. 3. 16:20
 24/27 anonim ***** válasza:

# 22-nél a pont!

Egyébként elárulom, a férfiakat sokkal jobban zavarja, ha a nő teszem azt többet keres, bántja az egójukat. Egy ideig többet kerestem a páromnál, és ő is azóta kapcsolt csak rá a fizuemelés projektre, mondjuk megérte, most újra keres többet. :-)

Annyi difi mondjuk már zavarna, ha csak feleannyit keresne, mint én. Azért ne elégedjen meg a minimálbérrel. Mivel magam is saját erőből jutottam el idáig, és én is minimálbérrel kezdtem pályakezdőként anno, ugyanezt várom el egy férfitől is, hogy ne máról a holnapra tengődjön, ne kelljen kölcsön kérni a hó végére. De ez már személyiségbeli tulajdonságokat is magával von, szeretem ha a párom hozzám hasonlóan el is akar érni valamit az életben, megáll a saját lábán, illetve tesz is az életéért, és nem elégszik meg a xarral.

Én is legalulról kezdtem, de én sem állapodtam meg a fosban, nekem is csak ugyanez az elvárásom. Luxus meg csilivili nem kell pl, ezek nem érdekelnek.

2019. máj. 3. 16:21
 25/27 anonim válasza:
Én 230-at keresek nettó. 22 éves fiú vagyok. Szerintem nem olyan rossz ez ennyi idősen, de még sincs barátnőm. Egy normális lány szerintem nem ez alapján dönt legalábbis remélem!
2019. máj. 3. 20:57
 26/27 anonim ***** válasza:

Az, hogy egyes férfiakat zavarja az, hogy a barátnőjük többet keres az a patriarchátusnak és a kapitalizmus szellemisége által megkonstruált nemi szerepeknek köszönhető. Férfiként engem teljesen hidegen hagyna az, ha többet keresne nálam. Egyáltalán miért bántaná az egómat az, hogy akit szeretek, többet keres nálam? Szégyellnem kéne és, ha igen miért? Már szerencsére nem abban a világban élünk, ahol a férfi van rákényszerülve arra, hogy többet keressen. Ezt a maradi felfogást már rég el kellett volna felejteni. Kedves szülőknek se kéne "férfias" és a "nőies" szerepekre nevelni a gyereküket! Egyébként én a nevelést is ellenzem, de itt hosszú lenne kifejteni, hogy miért.

#22 Sajnos az albérleti árak tényleg nagyon magasak és bérek emelése és többkulcsos adó mellett, jobban kéne támogatni azokat akik nem tudnak saját lakást venni vagy albérletben élni. Meg amúgy se kötelező különválni, egyes egyedül mikor a jelen pillanatban a külön válásban ketten érdemes belevágni.

2019. máj. 4. 12:10
 27/27 anonim ***** válasza:
24 évesen még nem volt a párom. Másik sosem érdekelt h mennyit keres, nem érdekel a pénze. Ő sem foglalkozik az én pénzemmel. Illetve sosem az alapján ismerkedtem, randiztam stb h a másik félnek mennyi pénze van..hidegen hagy
2019. máj. 4. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!