Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mekkora fizuja legyen a párodnak 27 évesen?
# 22-nél a pont!
Egyébként elárulom, a férfiakat sokkal jobban zavarja, ha a nő teszem azt többet keres, bántja az egójukat. Egy ideig többet kerestem a páromnál, és ő is azóta kapcsolt csak rá a fizuemelés projektre, mondjuk megérte, most újra keres többet. :-)
Annyi difi mondjuk már zavarna, ha csak feleannyit keresne, mint én. Azért ne elégedjen meg a minimálbérrel. Mivel magam is saját erőből jutottam el idáig, és én is minimálbérrel kezdtem pályakezdőként anno, ugyanezt várom el egy férfitől is, hogy ne máról a holnapra tengődjön, ne kelljen kölcsön kérni a hó végére. De ez már személyiségbeli tulajdonságokat is magával von, szeretem ha a párom hozzám hasonlóan el is akar érni valamit az életben, megáll a saját lábán, illetve tesz is az életéért, és nem elégszik meg a xarral.
Én is legalulról kezdtem, de én sem állapodtam meg a fosban, nekem is csak ugyanez az elvárásom. Luxus meg csilivili nem kell pl, ezek nem érdekelnek.
Az, hogy egyes férfiakat zavarja az, hogy a barátnőjük többet keres az a patriarchátusnak és a kapitalizmus szellemisége által megkonstruált nemi szerepeknek köszönhető. Férfiként engem teljesen hidegen hagyna az, ha többet keresne nálam. Egyáltalán miért bántaná az egómat az, hogy akit szeretek, többet keres nálam? Szégyellnem kéne és, ha igen miért? Már szerencsére nem abban a világban élünk, ahol a férfi van rákényszerülve arra, hogy többet keressen. Ezt a maradi felfogást már rég el kellett volna felejteni. Kedves szülőknek se kéne "férfias" és a "nőies" szerepekre nevelni a gyereküket! Egyébként én a nevelést is ellenzem, de itt hosszú lenne kifejteni, hogy miért.
#22 Sajnos az albérleti árak tényleg nagyon magasak és bérek emelése és többkulcsos adó mellett, jobban kéne támogatni azokat akik nem tudnak saját lakást venni vagy albérletben élni. Meg amúgy se kötelező különválni, egyes egyedül mikor a jelen pillanatban a külön válásban ketten érdemes belevágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!