Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mekkora fizuja legyen a párodnak 27 évesen?
"Az elvárásaitok nagyok .ti mit tudtok hogy ilyen elvárásaitok vannak? Főztök mostok takarítotok közben top modellkedéssel foglalkoztok vagy mi ?"
A topmodellek milliókat keresnek. Kiröhögnek a nettó 500 ezerért, főleg, ha még vele akarod mosatni a gatyád.
szép is lenne a világ ha mindenki 400-500 e Ft-ot keresne az országban....azt én még megnézem...
érdekes, hogy ezen az oldalon mindenki 4-500 e Ft-okat keres és valahogy még is egy szerencsétlen...
Nem nagyon van ilyen elvárás. Dolgozzon és lehetőleg ne minimálbért kapjon érte. Ami sokkal fontosabb, hogy ne olyan melója legyen amit szívből gyűlöl csak mert kell a pénz. Ki nem állhatom azokat az embereket akik a munkában csak a fizetést látják. Annyit elmond valakiről ez.
Nem elvárás, de örülök neki, ha legalább egy kicsit többet keres nálam. Nem a megélhetés miatt, mert helyi viszonylatban én is baromi jól keresek, hanem hogy ne legyen kisebbségi komplexusa. Ment már rá kapcsolatom arra, hogy egyszerűen nem tudta elfogadni a párom, hogy szeretem is a munkám és többet is keresek nála. Ezt nem akarom mégegyszer.
Összeget nem mondanék, mert annyira változó, hogy mennyiből lehet jól megélni. Itt felénk 2 ember simán elvan 150-200 ezres nettó fizuval. Lehet belőle félrerakni, bulizgatni, utazni stb. De ha Pestet nézem akkor ez az összeg mondjuk lófsz, megélni is nehezen lehet belőle. Szóval nagyon változó. A lényeg, hogy ne munkája legyen hanem hivatása, és vagy keressen nálam többet, vagy ne okozzon neki problémát, hogy többet keresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!