Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló anyukák, ti mennyire vagytok vevők a
barátság extrákkal kapcsolatra?
Kérdező, szerinted NEKIK abban mégis mi lenne a jó?
2019. ápr. 22. 14:05
Miután elváltam, én arra leszek vevő, párkapcsolat nem kell jó ideig.
2019. ápr. 22. 14:13
Én a magam részéről vagy rendes párkapcsolatot akarok (de NAGYON megnézem, hogy kivel), vagy pedig kizárólag az extrákat, és másnaptól látni se akarom az illetőt többet.
Kötődésképtelen idiótákra, akik mindenből csak a jót kérik, nincs szükségem már az életembe.
2019. ápr. 22. 14:22
4/10 A kérdező kommentje:
#1: Nekik ebben ugyanaz a jó, mint nekem. Lenne egy barát, akivel megbeszélhetnék az élet ügyes-bajos dolgait, meg mellette a kielégülés is meglenne. És még csak a veszélye sem áll fenn annak, hogy egyik rossz kapcsolatból egy másik hasonlóba menekülnek. Mert sokan pont ezért félnek új kapcsolatba lépni.
#3: Nem kéne a frusztrációidat másokra kivetítened. ;)
Egy ilyen csinos anyuka nekem sem ártana, néha összejönni és beszélgetni, meg más izgalmas dolgokat csinálni. Csak biztosan beleszeretnék hamar, ez a baj.
2019. ápr. 22. 14:43
Nőveremnek volt ilyen kapcsolata. Persze ő többet akart, mint barátság...
2019. ápr. 22. 14:58
Van egy 3 gyerekes elvált ismerősöm. Na ő a 3 gyerek mellett tényleg nem akart komoly kapcsolatot, csak olyat, akivel találkozgathat, mikor a gyerekek az apjuknál vagy a nagyszülőknél vannak. Erre az összes pasi, akivel találkozgatott, egy idő után komolyat akart, tepert utána, össze akart vele költözni, el akarta venni feleségül. Most mondjuk már együtt él 3 éve egy pasival, ő is el akarta venni, de nemet mondott.
2019. ápr. 22. 16:54
#4:
Nem vetítek semmit, akinek nem tetszik, az mehet, ahova akar.
A barátság extrákkal eleve egy marhaság. Ha már nem kapcsolatban szexelek, akkor minek álljak meg egy pasinál?
2019. ápr. 22. 17:36
#8 Ez szépen hangzik elvben, de a gyakorlat hol marad? Tudom, akkora pasiszámot írsz ide, amekkorát akarsz, nem tudom ellenőrizni.
2019. ápr. 22. 19:57
8, lehet, hogy te így gondolod, de vannak olyan helyzetek, amikor a nő sem válogathat, és így ez a helyzet elvezethet ahhoz, hogy megállapodnak ebben, és kialakul egy ilyen kapcsolat.
2019. ápr. 23. 10:48
Kapcsolódó kérdések: