Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nézett meg több férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézett meg több férfi telt testalkattal?

Figyelt kérdés
Most fogytam. Nem voltam kövér, de elég telt voltam, több embernek már "túl sok" kategória. Ezenkívül nem változtattam a külsőmön, hajamat vágattam rövidebbre, de nem drasztikus, fenékig ért, most a hátam közepéig. Jobban nézhettem ki plusz kilókkal vagy mi...? L21
2019. ápr. 21. 22:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
19%
tépet haj a legjobb !
2019. ápr. 22. 00:19
 12/17 anonim ***** válasza:
58%
Ha most olyan vékony lettél, mint a holokauszt túlélői, akkor ne csodálkozz, hogy keresztül néznek rajtad. :D F
2019. ápr. 22. 00:21
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak 80%-nak bejön telt enyhén molett nő. Azonban ezt nem merik bevallani.Minden tekintetben jobbak a molatt nők. Van mit fogni rajtatok és ez bizony szexuálisan hatalmas élmény.
2019. ápr. 22. 07:44
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

"A férfiak 80%-nak bejön telt enyhén molett nő. Azonban ezt nem merik bevallani."

Dehogynem.

2019. ápr. 22. 08:04
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is bevallom, nincs ebben semmi, csak a gyakorlatban nem tudtam átélni. De még így erős nemi vággyal sem tudnak különösebben felizgatni a vékony nők, maximum ha jó kerek fenekűek. Tehát a formás, teltebb nőkre gerjedek nagyon én is.
2019. ápr. 22. 08:49
 16/17 anonim ***** válasza:
76%
Nekem kimondottan előnyömre van, hogy kicsit több vagyok mint az ideális súlyom lenne. Az arcom nem volt eléggé telt. Most picit jobban. Én magam is "szebbnek " látom magam, illetve sokkal többen észrevesznek. Lehet nálad is ez a helyzet, nem tudom. Ezt is nézni kell. A mai fiatal lányok között sok a szerencsés ebből a szempontból, telt, pufi arcoskához van nádszál vékony testalkat. Viszont ha nem ez a helyzet, akkor szerintem inkább egy kis plusz súly, mert az arc sokat számít.
2019. ápr. 22. 09:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább a haj miatt lehet. A fenékig érő haj ritka, még én is megnézem nőként. Hátközépig érő meg minden második lánynak van.
2019. ápr. 22. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!