Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincsenek már ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsenek már ilyen nők, ilyen szerelmek vagy netán tévedek?

Figyelt kérdés

[link]

Tegnap a csodálatos elme című filmet láttam.

A férfi nem egy helyes férfi, kicsit ügyetlen, igazi szórakozott professzor típus és mellette súlyos beteg skizofrén.

A felesége még fiatalon megszerette és kitartott mellette a nagy nehézségek árán is.

Úgy látom ez ma már elég ritka.. Szinte nincs is

2019. ápr. 21. 13:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekekről nem is beszélve, ki akar egy ön és közveszélyes embert példának, társnak.
2019. ápr. 21. 13:44
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Más kitartani a párom mellett, ha beteg lesz, és más összejönni egy eleve beteg emberrel. De én azt sem hibáztatom, aki nem marad meg a súlyosan pszichés beteg párja mellett, mert ez baromi nehéz úgy, hogy ne menj tönkre te is.
2019. ápr. 21. 13:44
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésedben még szerelemről beszéltél. Az hogy valaki kitart egy szar kapcsolatban, ami a saját életét is tönkreteszi, az nem szerelem, hanem a saját maga gyengesége. De nyugodtan szedj fel valami defektes csajt, aztán húzz le vele egy életet. A férjem egy régi barátja is megtette, 34 éves koráig nem is volt kapcsolata, majd elvette az első csajt, aki szóba állt vele, azóta meg szenved, mert a csaj egy szociopata, idegbeteg, és nem mehetnek soha sehova, semmi programra, a srác barátait is elmarta, a családját is, dehát kitart a srác, mert végre van nője. Csak élete nincs.Ja, és nem szerelmes, hanem szenved.
2019. ápr. 21. 13:49
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem mikor megismerkedtünk, meg voltam róla győződve, hogy a világ legszelídebb embere.

Ahogy gyötörte az élet egyre agresszívebb lett, végül mielőtt fiatalon meghalt még a gyerekünknek is nekiment. Nem mertem erről soha anyósommal vagy a gyerekünkkel beszélni, lehet, hogy el sem hinnék, vagy nem is így emlékszik rá az akkor még kicsi.

2019. ápr. 21. 13:51
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen nő, és férfi is. Ezt az állapotot úgy hívják, hogy "társfüggőség".
2019. ápr. 21. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!