Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet találni olyan érett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet találni olyan érett férfiakat akiknek céljai is vannak?

Figyelt kérdés
Annyira elegem van már abből, hogy 10/10 férfi csak kalandot akar és ennyi. Érdemes még egyáltalán reménykedni abban, hogy vannak érett férfiak? Kezdek komolyan elszomorodni ezen.
2019. ápr. 21. 00:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Akkor keress olyat aki nem kalandot akar.

Mi ezen olyan nehéz ?

2019. ápr. 21. 06:35
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én nem akarok látatlanban ítélkezni, de a tapasztalatom azt mutatja, hogy az ilyen, magát nagyon ideális, céltudatos társnak beállító nőknél mindig van valami óriási bibi. (Most lépjünk túl a szokásos költői túlzásokon, meg azon az elméleti kérdésen, hogy vajon a kérdező hány pasasnál próbálkozhatott be, ha 100%-ukról hiteles véleményt tud alkotni...)

Ez az "én tudom, mit akarok az élettől" duma nagyon sokszor zavaró merevséget szokott jelenteni. Persze, szép és becsülendő, ha valaki egy célt el akar érni, de ugyanakkor irritáló, és egy kapcsolat szempontjából romboló hatású, ha valaki ezt túltolja. Tudod, egy kapcsolat - egymás kölcsönös megbecsülése és szeretete mellett - az alkalmazkodásról is szól. Nyilván nem olyan mértékben, hogy "kössük össze magunkat olyasvalakivel, aki taszít", de valamilyen szinten idomulni kell egymáshoz. Csak egy példa: én szeretnék gyerekeket, családot. Csak nem most azonnal. Egyrészt először legyenek megteremtve az egzisztenciális feltételek (legalább annyira, hogy ne kelljen a családom éhhalálától tartani, ha mondjuk egy fél évre munkanélkülivé válok), másrészt meg ne akkor ugorjunk fejest a házaséletbe, amikor még az a bizonyos rózsaszín köd itt lebeg. Összehozott a sors egy olyan hölggyel, aki hasonlóan tervezte az életét, csak éppen kikötés volt, hogy ő már 25 éves korára gyereket akarna. Ekkor volt 23 éves. Ami azt jelentette volna, hogy a nulláról kezdve 1 év ismerkedés után már gyereket kellett volna alkotnunk. Én mondtam, hogy semmibe nem fogok fejest ugrani, és akkor fogok nősülni, meg gyereket vállalni, amikor bebizonyosodik, hogy az tényleg hosszú távon működni fog. Ezen besértődött, és itt vége is lett a történetnek. Ha jól alakultak volna a dolgok, persze, hogy lett volna gyereke, csak mondjuk nem 25, hanem 27 évesen. (És ez csak egyetlen példa, rengeteg olyan probléma, kérdéskör van, amiben zavaró, ha a partner rugalmatlan, és erőlteti a nem feltétlenül ideális elképzelését.)

A másik probléma az ilyen "én tudom, mit akarok" nőkkel ironikus módon pont a felszínességük szokott lenni. Tudod, ideálok nem léteznek. Természetesen nem azt mondom, hogy mostantól jöjjünk össze bármilyen jöttmenttel! Egyáltalán nem! De azt is már volt szerencsém megtapasztalni, amikor valaki a létező legapróbb hülyeségekből is szelekciós tényezőt csinál. Aztán a végén pont azok maradtak fenn a rostán, akik csak üríteni akartak.

Rengeteg férfi van, aki hosszú távú, komoly kapcsolatot szeretne. Érdemes elgondolkozni, hogy ezek közül te miért csak az azonnal dugni akarókat engeded közel magadhoz?

Ja, és kommunikáció. Egy párkapcsolat nem kódfejtés. Persze, sok dolgot elárul a nonverbális kommunikáció, de talán elsődlegesen nem a jelekre, hanem a kommunikációra kellene hagyatkozni.

2019. ápr. 21. 09:22
 13/14 anonim ***** válasza:
Az is számít ha az célom, hogy megdögöljek?
2019. ápr. 21. 13:59
 14/14 anonim ***** válasza:

Minderinek vannak céljai ezt hívják őnmegvalósításnak.

Az már más kérdés hogy ez egyénenként kinek micsoda.

2019. ápr. 21. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!