Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik társkereső oldalakon lehet találni min.80 kg-os 29 év feletti férfiakat?
Mindenhol nagy részben csak a nagyon átlagos, full testkontrollos, sportos, max. 70-75 kg-os sabloncsávókat találni, akiknek a viselkedése számomra nagyon unalmas.
Már vannak pozitív tapasztalataim kissé testesebb, mackósabb srácokkal, emiatt érdekelnének.
Köszönöm a segítséget.
Bármelyiken, hiszen tudjuk, óriási a férfitöbblet :D
Amúgy miért kérdezed? Ha találnál számodra szimpatikus egyedet, ráírnál? Egy kezdeményező hajlamú hölggyel van dolgunk? Nem semmi :D
2-es: várom, hogy linkelj pe pár oldalt, ahol találsz testesebb férfiakat, őszintén kérem.
Igen, kezdeményeznék egy kicsit, mert szeretnék ismerkedni.
Én 120kg körül vagyok. Írsz nekem?
Nem igérek semmit, mert felesleges!
De aztán nem ám 1 mondatos válaszokat kérek...
Amúgy szerintem, de szigorúan csak szerintem akiket te keresnél azok fel se regisztrálnak mert tudják hogy a "nagyon átlagos, full testkontrollos, sportos, max. 70-75 kg-os sabloncsávók" versenyében olyan 0,0001 másodperc alatt elvéreznének. De ez csak egy magánvélemény persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!