Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső helyett társaságkereső?
25 éves férfi vagyok, jó adottságokkal. Voltam is fent társkeresőn, de elég negatív tapasztalataim vannak. Találkozni nem volt nehéz onnan lányokkal, sokuktól megkaptam bóknak, hogy én vagyok az első jóképű pasi, akitől épkézláb levelet kaptak. Viszont ezek a lányok, akikkel randiztam, mind eléggé rá voltak feszülve a párkapcsolat témára és olyan görcsösen akarták az egészet. Folyton írogattak, megsértődtek, ha nem válaszoltam rögtön stb.
Na most én szeretek új emberekkel megismerkedni, szeretek randizgatni, eljárogatni valakivel ide-oda(moziba, kajálni,utazgatni, kirándulni stb.), de nem feltétlen vágyom párkapcsolatra, én csak akkor akarok ilyet, ha valakiben spontán nagyon megfog valami.
Ezért az a kérdésem, hogy nem tudtok e olyan oldalt, ami inkább társaságkereső és nem kifejezetten társkereső. Sokkal szívesebben ismerkednék úgy lányokkal, hogy nincs bennük ez a társkeresős kényszer, sokkal felszabadultabb lenne az egész.
Szerintem nem fogsz találni ilyen helyet. Ahol nem kifejezetten párkeresés az alap, ott viszont szexkapcsit akarnak.
Én is így vagyok, mint te, most csak arra vágyom, hogy kötöttség nélkül jól érezzük magunkat. Ebben mondjuk benne van a mozi meg a jó szex is.
Ahhoz, hogy ilyen partnert találj, végig kell ulnod egy csomó unalmas randit! De tekints ezekre úgy, mint tapasztalat szerzés!
A cél nekem is a komoly párkapcsolat, de nem kell mindenáron, nem vagyok kapcsolatfüggő, jól elvagyok egyedül is. Csak azért nem fogok összejönni valakivel, hogy legyen párom.
Amúgy meg nem feltétlen akarom megdugni, azt akivel találkozom, nem 1éjszakás kalandokra hajtok, nem egy ösztönlény vagyok. Szexelni is úgy szeretek, ha van érzelmi kötődés köztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!