Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire fogadják el a nők ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fogadják el a nők ha egy férfi rossz körülmények között lakik?

Figyelt kérdés
Nagyon öreg ház, lakás, nagyon régi bútorok, repedezett fal stb
2019. ápr. 20. 22:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
20%
Hàt nem vàlogathatsz az tuti,kènytelen leszel leadni az igènyeidet de nagyon,tehàt vágòsúlyba lesz minimum.
2019. ápr. 20. 23:15
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom eddig nem is tettél félre lakásfelújításra. Gondolom ismerősi körödben sincs egy festő, aki kedvezményes áron megcsinálná neked.

Gondolom arra meg lusta vagy, hogy saját magad fogj hozzá.

2019. ápr. 20. 23:16
 13/17 anonim ***** válasza:
96%
Hát inkább nem. Igényes vagyok a környezetemre. És van saját lakásom szépen berendezve. Repedezett falak, na ne!
2019. ápr. 20. 23:20
 14/17 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
75%
Hát nem tudom srácok, amikor lakótársakkal albiban laktam kb. 8-10 éve (és még fogok is kulturáltabb körülmények között), gyakran csesztem le őket, hogy legalább maguk körül ne legyenek már igénytelenek. (A tulaj némi plusz zsetont perkált, hogy nyugodtan bаszogassam csak a két lakótársamat, legalább az amortizációt visszaforgassam.) Cipővel bejárkálva, összesarazva mindent, cigicsikkek szanaszét, alsóneműk szanaszét, komolyan egy érett nagymuternak éreztem magam, ha arra kértem őket huszonévesen, hogy legalább a retyót húzzák le maguk után. Katasztrófa, milyen igénytelenek a korombeli faszik (még most is), viszont el sem hiszitek, minden hétvégén más-más nőt kúrogattak, de olyan patent penge nőket, beszаrtok. Ráadásul ezek a csajok hónapokig zaklatták őket a hancúrért. :D Na ennyit arról, hogy a nőknek micsoda igényük van a pasikkal szemben...
2019. ápr. 20. 23:27
 15/17 anonim ***** válasza:
83%

Azèrt megnèznèm azokat a nőket,milyen patentek.

Nem hinnèm a Sarka Kata utànzatok miniszoknyàban.

Patent nő is relatìv,aki bemegy ilyen környezetbe arròl is meg van a vèleményem,meg az is igényes lehet.

2019. ápr. 20. 23:30
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk szűkíthetted volna régióra és életkorra a dolgot.

Pl Budapesten a korombeliek (25-30) többsége vagy albérletben lakik, horroráron egy xarfészekben, vagy épphogy elköltözött egy nagymamától megörökölt 60 éves panelba. De a lényeg, hogy az átlag egyáltalán boldog, hogy végre lakik valahol, ami nem a gyerekszobája. Az, hogy katalógusból összerakott, több milliókért felújított vagy kapásból újépítésű lakása legyen valakinek, az elég ritka szerintem. De ez nem jelenti, hogy a lakás nem lehet tiszta és rendezett, csak nem modern.

27N

2019. ápr. 21. 00:50
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem egy nő 60 kg felett házi sertés és egy adag moslekkal útra bocsátom...."

Ebből a megnyilvánulásodból nekem úgy tűnik, hogy ha nincs barátnőd, az nem kizárólag, és nem is elsősorban a ház és a bútorok korának meg azoknak a repedéseknek köszönhető.

2019. ápr. 21. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!