Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fogadják el a nők ha egy férfi rossz körülmények között lakik?
Gondolom eddig nem is tettél félre lakásfelújításra. Gondolom ismerősi körödben sincs egy festő, aki kedvezményes áron megcsinálná neked.
Gondolom arra meg lusta vagy, hogy saját magad fogj hozzá.
Azèrt megnèznèm azokat a nőket,milyen patentek.
Nem hinnèm a Sarka Kata utànzatok miniszoknyàban.
Patent nő is relatìv,aki bemegy ilyen környezetbe arròl is meg van a vèleményem,meg az is igényes lehet.
Mondjuk szűkíthetted volna régióra és életkorra a dolgot.
Pl Budapesten a korombeliek (25-30) többsége vagy albérletben lakik, horroráron egy xarfészekben, vagy épphogy elköltözött egy nagymamától megörökölt 60 éves panelba. De a lényeg, hogy az átlag egyáltalán boldog, hogy végre lakik valahol, ami nem a gyerekszobája. Az, hogy katalógusból összerakott, több milliókért felújított vagy kapásból újépítésű lakása legyen valakinek, az elég ritka szerintem. De ez nem jelenti, hogy a lakás nem lehet tiszta és rendezett, csak nem modern.
27N
"Nekem egy nő 60 kg felett házi sertés és egy adag moslekkal útra bocsátom...."
Ebből a megnyilvánulásodból nekem úgy tűnik, hogy ha nincs barátnőd, az nem kizárólag, és nem is elsősorban a ház és a bútorok korának meg azoknak a repedéseknek köszönhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!