Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A feminizmus el fog előbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feminizmus el fog előbb utóbb világszerte odaáig jutni, hogy a nők a létező összes helyen (munkahelyeken pl) uralkodni fognak, és a férfiak a szolgáik lesznek?

Figyelt kérdés
Most eléggé úgy néz ki, hogy sok nő már egyáltalán nem is akar családot alapítani, úgymond elvan egyedül is, vagy esetleg leszbikus, összefoglalva férfiak nélkül akarnak élni, némelyik egyenesen utálja a férfiak többségét. A férfiak nők alá rendeltsége úgymond már sok esetben most is szembetűnő, elég csak megnézni pl instán vagy facen a nyálcsorgató kommenteket, amiket a férfiak írogatnak a nők képei alá. De sok munkahelyen már most is női főnök van, akik férfiak egzisztenciájáról is döntenek többek között. Előbb vagy utóbb a nők teljes mértékben át fogják venni a hatalmat, és a férfiak max csak szolgák lehetnek, vagy mi lesz a szélsőbalos feminizmus végkifejlete szerintetek?

2019. ápr. 20. 10:14
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
94%
Senior tudás junior bérért, igen, csak mondjuk egy férfinál nincs benne a kalapban, hogy mi van, ha elmegy szülni, nem kérdezik meg, mert nem kérdezhetik meg, de a fejekben ott van, ha még huszonéves a nő, akkor azért, ha már 30-as és még nincs gyereke, akkor azért. De ez a nem kérdezhetnek rá nem mindig volt, és én tényleg kaptam csak a nemem miatt elutasítást, volt, hogy már jelentkezéskor. El akartam végezni egy komplex OKJ-t a tudásom bővítése céljából, nők voltak többségben a képzésen, amikor jött volna a programozási rész, a férfi oktató azzal a mondattal, hogy "titeket ez úgyse érdekel" le sem adta a tananyagot, végül nem jártam végig, mert már rég letelt a szerződés szerinti oktatási idő és a tananyag fele nem volt leadva. Arra nem volt bizonyítékom, hogy szándékosan tolták ki az időt, a többiek nem mertek kiállni a sulival szemben, nem volt olcsó. Ezektől függetlenül haladtam, ahogy lehetőségem adódott rá, tanultam, ahonnan tudtam, munka mellett, amennyi időm és energiám maradt, annyi pénzből, amennyit rá tudtam szánni, ha az kellett, és sikerült beeveznem a pályára. Én nem akarok a férfiak fölött uralkodni, egy férfi fölött sem, de azért kikophatnának már bizonyos káros nézetek.
2019. ápr. 22. 15:35
 42/48 anonim ***** válasza:
"aminek ezerféle oka lehetett" - Kifizettük a tanfolyamot, szerződésben benne volt a tananyag, milyen ésszerű okot tudsz mondani a szerződésszegésre?
2019. ápr. 22. 15:54
 43/48 anonim ***** válasza:
A szerződés szerinti kifizetett tananyagot le kell adni, akármilyen a csoport. Mellesleg ez a fószer vezette azt a sulit, jó pénze volt belőlünk.
2019. ápr. 22. 15:59
 44/48 anonim ***** válasza:
Bárcsak így lenne már.
2019. ápr. 22. 18:34
 45/48 anonim ***** válasza:
29%

#43 Akkor egyszerűen csak szélhámos volt, de kétlem, hogy ennek bármi köze lenne ahhoz, hogy női többségű csoport volt.

Amúgy egy dolog, hogy szélsőséges femináciként nem tűrsz ellenvéleményt és minden válaszomat jelented, de kíváncsi lennék, az adminok mire alapozzák, hogy törlik is.

2019. ápr. 22. 18:58
 46/48 anonim ***** válasza:

# 41 Mondjuk a nők egy része tényleg elmegy szülni.

A te fejedben nem lenne ez, ha olyan pozícióba kerülnél, ahol embereket kell felvenned?

2019. ápr. 22. 20:07
 47/48 anonim ***** válasza:
0%

Nem, mert a mai világban annak, hogy egy nő elmegy szülni, kb. annyi esélye van, mint hogy egy férfi összetöri magát az autópályán és meghal.

Szakmai kvalitások alapján döntenék. Persze ha egy feminácit utasítanék el ez alapján, rögtön menne a rinya, hogy csak azért, mert nő.

2019. ápr. 23. 07:28
 48/48 anonim ***** válasza:

Itt egy érdekes olvasmány, hogy milyen a normális feminizmus:

[link]

2019. máj. 4. 15:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!