Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feminizmus el fog előbb utóbb világszerte odaáig jutni, hogy a nők a létező összes helyen (munkahelyeken pl) uralkodni fognak, és a férfiak a szolgáik lesznek?
A két nemnek mindig szüksége lesz a másikra. Teljesen mindegy, hogy ki ül a "trónon". Pusztán a köntös más, a lényeg ugyanaz. Nekem is női főnököm van jelenleg. Ez nem jelent semmit, mert nagyon jófej, rugalmas és nyitott. Volt már a gyökeres ellentéte is, akit egész másképp kellett kezelni. Úgy ahogy férfi is volt mindenféle. Nem tudom, nekem még nem jutott eszembe az, hogy ezek mögött a "nem" kardinális kérdésként futna.
Illetve a férfi nélküli világot sem érzékelem, hiszen az ismerőseim, haverjaim barátaim jelentős többsége nő. Barátnőm is van, volt és lesz is, ilyen jellegű problémám sem volt. A személyek változnak az idő múlásával, de a helyzet állandónak bizonyul.
A nők, csakúgy ahogy a férfiak is gyakran kikérik a véleményemet, keresnek, szeretnek, ápolják a kapcsolatunkat, legyen az akármilyen jellegű. Szóval őszintén úgy érzem, hogy ha nem lennék sokaknak hiányoznék. Úgy, hogy rengeteg emberrel, a munkakörömet figyelembevéve, főként nőkkel állok napi szintű kapcsolatban. Naponta szerintem több, mint 100 állandó nő vesz körül és tölt be valamilyen státuszt a szociális életemben.
""nők nem nagyon akarnak programozni"
Mert ki lett kiáltva ferfi szakmának, de egyre több a nő. Pl. én is, és messze nem voltam egyedül az évfolyamon.
# 21 "Mert ki lett kiáltva ferfi szakmának"
ez pontosan hogyan történt?
volt 50% férfi, 50% nő programozó, egyszer az egyik férfi elkiáltotta magát, hogy ez férfi szakma, és a nők egyszerre mind felmondtak?
és azóta se mernek jönni?
A női agy kevésbé alkalmas a programozásra, ez a nagy helyzet. Másra meg a női agy alkalmasabb. Mindig vannak kivételek, de nem véletlenül alakult ki bizonyos szakmákban férfi, bizonyos szakmákban női többség.
Amúgy én is programozó vagyok, és jó női programozóval még sosem találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!