Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A feminizmus el fog előbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feminizmus el fog előbb utóbb világszerte odaáig jutni, hogy a nők a létező összes helyen (munkahelyeken pl) uralkodni fognak, és a férfiak a szolgáik lesznek?

Figyelt kérdés
Most eléggé úgy néz ki, hogy sok nő már egyáltalán nem is akar családot alapítani, úgymond elvan egyedül is, vagy esetleg leszbikus, összefoglalva férfiak nélkül akarnak élni, némelyik egyenesen utálja a férfiak többségét. A férfiak nők alá rendeltsége úgymond már sok esetben most is szembetűnő, elég csak megnézni pl instán vagy facen a nyálcsorgató kommenteket, amiket a férfiak írogatnak a nők képei alá. De sok munkahelyen már most is női főnök van, akik férfiak egzisztenciájáról is döntenek többek között. Előbb vagy utóbb a nők teljes mértékben át fogják venni a hatalmat, és a férfiak max csak szolgák lehetnek, vagy mi lesz a szélsőbalos feminizmus végkifejlete szerintetek?

2019. ápr. 20. 10:14
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
61%
#10: neked, melegként nem is. 😁
2019. ápr. 20. 11:16
 12/48 anonim ***** válasza:
83%
"nők nem nagyon akarnak programozni" - Én speciel nőként programozok, és vannak még továbbfejlődési terveim ezen a téren, mi a baj ezzel? Pár éves korom óta érdekel az informatika. :-)
2019. ápr. 20. 11:17
 13/48 anonim ***** válasza:
78%
Te már most a kőkorszakban vagy, nem tudsz visszakerülni.
2019. ápr. 20. 12:01
 14/48 anonim ***** válasza:
90%

A két nemnek mindig szüksége lesz a másikra. Teljesen mindegy, hogy ki ül a "trónon". Pusztán a köntös más, a lényeg ugyanaz. Nekem is női főnököm van jelenleg. Ez nem jelent semmit, mert nagyon jófej, rugalmas és nyitott. Volt már a gyökeres ellentéte is, akit egész másképp kellett kezelni. Úgy ahogy férfi is volt mindenféle. Nem tudom, nekem még nem jutott eszembe az, hogy ezek mögött a "nem" kardinális kérdésként futna.

Illetve a férfi nélküli világot sem érzékelem, hiszen az ismerőseim, haverjaim barátaim jelentős többsége nő. Barátnőm is van, volt és lesz is, ilyen jellegű problémám sem volt. A személyek változnak az idő múlásával, de a helyzet állandónak bizonyul.

A nők, csakúgy ahogy a férfiak is gyakran kikérik a véleményemet, keresnek, szeretnek, ápolják a kapcsolatunkat, legyen az akármilyen jellegű. Szóval őszintén úgy érzem, hogy ha nem lennék sokaknak hiányoznék. Úgy, hogy rengeteg emberrel, a munkakörömet figyelembevéve, főként nőkkel állok napi szintű kapcsolatban. Naponta szerintem több, mint 100 állandó nő vesz körül és tölt be valamilyen státuszt a szociális életemben.

2019. ápr. 20. 12:09
 15/48 anonim ***** válasza:
7%
A feminácizmus és a férfiellenes diszkrimináció a jelenlegi szélsőliberális diktatúra szerves része. Ha ez a rendszer még sokáig fennmaradna, akkor igen, eljutnánk odáig, bár a nemeknél fontosabb lenne a szélsőliberális fajelmélet, pl. egy magyar nő nem uralkodhatna egy zsidó férfin. Viszont odáig nem fog kitartani a jelenlegi rendszer, hogy ez megvalósuljon, mert a muzulmánok, négerek és cigányok 20 éven belül lerombolják az európai civilizációt.
2019. ápr. 20. 12:23
 16/48 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen 7-eskéket kellene valahogy kilőni az űrbe. Ezeket ki kéne szedni a társadalomból.
2019. ápr. 20. 12:25
 17/48 anonim ***** válasza:
17%
A jelenlegi fasisztoid "feminizmus" és az egész szélsőbalos, genderes ámokfutás egy hatalmasra dagadt lufi, ami hamarosan nagyot fog pukkanni.
2019. ápr. 20. 12:35
 18/48 anonim ***** válasza:
90%

""nők nem nagyon akarnak programozni"

Mert ki lett kiáltva ferfi szakmának, de egyre több a nő. Pl. én is, és messze nem voltam egyedül az évfolyamon.

2019. ápr. 20. 12:38
 19/48 anonim ***** válasza:
22%

# 21 "Mert ki lett kiáltva ferfi szakmának"

ez pontosan hogyan történt?

volt 50% férfi, 50% nő programozó, egyszer az egyik férfi elkiáltotta magát, hogy ez férfi szakma, és a nők egyszerre mind felmondtak?

és azóta se mernek jönni?

2019. ápr. 20. 13:06
 20/48 anonim ***** válasza:
7%

A női agy kevésbé alkalmas a programozásra, ez a nagy helyzet. Másra meg a női agy alkalmasabb. Mindig vannak kivételek, de nem véletlenül alakult ki bizonyos szakmákban férfi, bizonyos szakmákban női többség.

Amúgy én is programozó vagyok, és jó női programozóval még sosem találkoztam.

2019. ápr. 20. 13:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!