Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feminizmus el fog előbb utóbb világszerte odaáig jutni, hogy a nők a létező összes helyen (munkahelyeken pl) uralkodni fognak, és a férfiak a szolgáik lesznek?
13.23.
"A női agy kevésbé alkalmas a programozásra, ez a nagy helyzet." Szerintem te nem agykutató vagy, maradj a programozásnál, ha ahhoz értesz, de ilyen kinyilatkoztatásokat hogy: "ez a nagy helyzet" ne nagyon tegyél. Az ember nem program.
"Hol írtam, hogy baj a női programozó?"
Nyíltan nem is írtad le, de ha szerinted nem probléma, akkor miért reagáltad az alábbi hozzászólásra ezt?
"Csak nem félsz, hogy a nők ugyanolyan pozíciókba jutnak, mint most a férfiak?
# 5/32 Időpont tegnap 10:44"
"#5 attól nem kell félni, nők nem nagyon akarnak programozni, sem buszt vezetni, sem építkezni, hanem inkább szóvivősködni, bérszámfejteni a sablon közgázdiplomával, modellkedni.
# 6/32 Időpont tegnap 10:51"
Megjegyzem, én már láttam női buszsofőröket is, és vannak női katonák, hivatásosak.
fun fact, legborzasztóbb programozók akikkel dolgoztam, férfiak voltak
sztem a nőknek simán nincs kedve a gép előtt ülni egész nap
#32 azért írtam azt, mert így van, ez a tény. Női programozó,buszvezető, stb ritka mint a fehér holló, ellenben a közgáz/kommunikáció diploma szinte szabvány a a könyveléshez, bérszámfejtéshez, hr-hez, mellékes modellkedéshez.
Nekem is van nő programozó kollégám, de akkor is ritka mint a fehér holló, és nem azért mert elnyomják őket, hanem mert a fentiek egyszerűbbek, testhezállóbbak.
Akárhogy ellenkeztek, próbáltok démonizálni, áldozatnak, elnyomottnak beállítani magatokat, nem lesz így, és a tény, tény marad. Bármelyik nő lehet programozó, csak 99% nem akar, csak a vele járó pénzt megkeresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!