Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A feminizmus el fog előbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feminizmus el fog előbb utóbb világszerte odaáig jutni, hogy a nők a létező összes helyen (munkahelyeken pl) uralkodni fognak, és a férfiak a szolgáik lesznek?

Figyelt kérdés
Most eléggé úgy néz ki, hogy sok nő már egyáltalán nem is akar családot alapítani, úgymond elvan egyedül is, vagy esetleg leszbikus, összefoglalva férfiak nélkül akarnak élni, némelyik egyenesen utálja a férfiak többségét. A férfiak nők alá rendeltsége úgymond már sok esetben most is szembetűnő, elég csak megnézni pl instán vagy facen a nyálcsorgató kommenteket, amiket a férfiak írogatnak a nők képei alá. De sok munkahelyen már most is női főnök van, akik férfiak egzisztenciájáról is döntenek többek között. Előbb vagy utóbb a nők teljes mértékben át fogják venni a hatalmat, és a férfiak max csak szolgák lehetnek, vagy mi lesz a szélsőbalos feminizmus végkifejlete szerintetek?

2019. ápr. 20. 10:14
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
92%

13.23.

"A női agy kevésbé alkalmas a programozásra, ez a nagy helyzet." Szerintem te nem agykutató vagy, maradj a programozásnál, ha ahhoz értesz, de ilyen kinyilatkoztatásokat hogy: "ez a nagy helyzet" ne nagyon tegyél. Az ember nem program.

2019. ápr. 21. 11:12
 32/48 anonim ***** válasza:
92%

"Hol írtam, hogy baj a női programozó?"

Nyíltan nem is írtad le, de ha szerinted nem probléma, akkor miért reagáltad az alábbi hozzászólásra ezt?

"Csak nem félsz, hogy a nők ugyanolyan pozíciókba jutnak, mint most a férfiak?

# 5/32 Időpont tegnap 10:44"

"#5 attól nem kell félni, nők nem nagyon akarnak programozni, sem buszt vezetni, sem építkezni, hanem inkább szóvivősködni, bérszámfejteni a sablon közgázdiplomával, modellkedni.

# 6/32 Időpont tegnap 10:51"

Megjegyzem, én már láttam női buszsofőröket is, és vannak női katonák, hivatásosak.

2019. ápr. 21. 11:20
 33/48 anonim ***** válasza:
89%
"Mondjuk amilyen csőlátású és elvakult vagy a hozzászólásaid alapján" - Csőlátású az te vagy a hozzászólásaid alapján, különben nem tennél ilyen kijelentéseket. :-D Szivem, én nem magamat véleményezem, a megoldásaimmal a napi több óra spórolás adott feladatok esetén tény, az egykori főnököm pozitív visszajelzése tény, az, hogy azóta is csinálom, és fizetnek érte, tény. De neked jogodban áll nem elhinni egy internetes anonim fórumon leírtakat, ez nem változtat a tényeken, nem tőled függ, hogy dolgozom-e a szakmában vagy sem, valószínűleg nem vagyunk és soha nem is voltunk kollégák, és remélem, hogy nem is leszünk. :-)
2019. ápr. 21. 11:24
 34/48 anonim ***** válasza:
87%

fun fact, legborzasztóbb programozók akikkel dolgoztam, férfiak voltak

sztem a nőknek simán nincs kedve a gép előtt ülni egész nap

2019. ápr. 21. 14:28
 35/48 anonim ***** válasza:
3%
Tudományosan igazolt tény, amit egyelőre még nem tilos kimondani, bár hamarosan az lesz: a férfi és a női agy másképp működik, ezért vannak dolgok, amikben a férfiak jobbak, és vannak, amikben a nők. Akárhogy pontoztok le és akárhogy személyeskedtek, kedves feminácik, ezt nem fogjátok tudni megcáfolni. A programozás egy olyan dolog, amire a férfi agy sokkal inkább alkalmas, mint a női. Ez is tény.
2019. ápr. 21. 14:34
 36/48 anonim ***** válasza:
93%
Haha, aki ilyen szavakat használ hogy "femin.c.", annak a "tudományos" érvelését nem igazán lehet komolyan venni. Attól hogy szépen kimazsoláztad valahol azt a brittttudósok művei közül, ami neked segít hogy többnek érezd magad, és sűrűn bólogattál olvasás közben, attól még nem leszel képes átlátni semmit.
2019. ápr. 21. 15:13
 37/48 anonim ***** válasza:
88%
De béna vagy. Nálam kevésbé biztos nem akarja senki "elnyomni" a férfiakat. De te tényleg, légyszíves kezdj kételkedni az agyi képességeidben. Nem azért mert férfi vagy! Mert megszámlálhatatlanul sok értelmes férfi van, de úgy néz ki te nem tartozol közéjük. Pl ilyeneket mondasz: "magadfajta". Ez is milyen egy stílus már? Ezt nemcsak én röhögöm ki hanem az értelmes férfiak is.
2019. ápr. 21. 16:19
 38/48 anonim ***** válasza:
17%

#32 azért írtam azt, mert így van, ez a tény. Női programozó,buszvezető, stb ritka mint a fehér holló, ellenben a közgáz/kommunikáció diploma szinte szabvány a a könyveléshez, bérszámfejtéshez, hr-hez, mellékes modellkedéshez.

Nekem is van nő programozó kollégám, de akkor is ritka mint a fehér holló, és nem azért mert elnyomják őket, hanem mert a fentiek egyszerűbbek, testhezállóbbak.

Akárhogy ellenkeztek, próbáltok démonizálni, áldozatnak, elnyomottnak beállítani magatokat, nem lesz így, és a tény, tény marad. Bármelyik nő lehet programozó, csak 99% nem akar, csak a vele járó pénzt megkeresni.

2019. ápr. 21. 21:52
 39/48 anonim ***** válasza:
93%
Tudod, mi a baj ezzel a hozzáállással? Nekem például baromira megnehezítették az ilyen elméletek az érvényesülést a szakmában, pedig pici korom óta ez a terület érdekel leginkább, mindig szívesen bütyköltem, előbb tudtam számítógépet használni (még a Windows elterjedése előtt), mint írni és olvasni, engem is elindítottak közgáz vonalon, de baromira nem érdekel, váltottam. Csak még szakmai gyakorlatot is nagyon nehéz volt találni, nemhogy munkát már végzett informatikusként nőként, mert eleve be sem hívtak, dolgoztam mást, ami volt, mert nem lébecolhattam a szüleim nyakán várva a csodát, és próbáltam mindig az aktuális munkahelyen a szakmai tudást is használni, volt ám olyan is, hogy lenyúlták az ötletemet, aztán én még egy köszönömöt sem kaptam, aztán egyszer megjött az áttörés, és komolyan vettek, de ez több év után volt. Nem mondom, hogy nem válik most hasznomra, hogy először évekig felhasználók között dolgoztam, ugyanis elég jól átlátom azt az oldalt, ismerem a problémáikat, a nyűgjeiket, nem lep meg, ha egy állami szervről kiderül, hogy még mindig Internet Explorert használ, ez segít a munkámban is, de férfiaknak azért nem kell ennyit küzdeni ugyanezen a területen, miután kikerülnek a suliból. Szerencsére javul a helyzet, elkezdtek nyitni a nők felé is, ösztönzik a pályaválasztást, csakhogy nekem nem ebben a közegben kellett elindulni pályakezdőként.
2019. ápr. 22. 00:01
 40/48 anonim ***** válasza:
75%
kezdő informatikusként am férfiként se könnyű, senior tudást akarnak junior bérért
2019. ápr. 22. 08:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!