Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csöndes fajta fiú vagyok akkor jobb hz csöndes barátnőt választok vagy inkább olyat aki nagyon sokat beszél es beszél helyettem is :D?
Annak, hogy valaki csöndes ezeregy fajta oka lehet, ahogyan a bőbeszédűságnek is.
A csöndesség eredhet önbizalomhiányból vagy nárcisztikus önféltésből esetleg túlzott magabiztosságból is. Pont úgy mint a bőbeszédűség is, lehet, hogy a rendkívül alacsony önbizalom kompenzálásaként jelenik meg, de lehet, hogy a szeretet és figyeleméhség egyik manifesztációja stb.
Szóval egy látszólagos viselkedési forma mögött ezerféle ok állhat. Ha ismerjük ezeket az okokat, akkor más sokkal átfogóbb képet kaphatunk a páciens személyiségéről.
A kérdésre válaszolva pedig, szerintem ettől nem függ olyan sok minden egy jó kapcsolatban.
Szerintem tök mindegy kit választasz, majd utólag dől el, hogy jutsz-e valamire a kapcsolatban hosszútávon.
Sokféle bonyolult szempont alapján dől el, hogy két embernek lehet-e komolyabban jövője, nem csak ennyi, hogy csendes-e vagy sem. Ennyi infó alapján nem igazán lehet meghatározni.
Ez nem feltétlenül van így.
Csak azért hiszik így sokan, mert a legtöbb csendes fiú az önbizalomhiánya miatt csendes. De vannak olyan férfiak, akiknek a csendessége és visszahúzódósága, nem az önbizalomhiényból ered, hanem a magabiztosságból és határozottságból (pl Hannibal Lecter is csendes volt, de ő sem félelemből volt csendes, vagy mondjuk ott van Walter White - ők azok a karakterek akik csendesek voltak, de magabiztosak). Amennyiben a csendesség egy férfi esetében nem félelemből, hanem magabiztosságból ered, akkor a nők szemében szexi lesz, lásd pl Christian Gray esetét is, aki csendes „misztikus” volt és mégis bestseller lett a nők szemében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!