Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a buta lányok nem jönnek össze csóró pasival, az okos lányok meg nem jönnek össze csúnya pasassal akkor én két szék közé estem?
Minek néztél utàna, Quasimodo-nak? Làssuka rajzfilmverziót, mert én arra gondoltam, mikor hivatkoztam rá:
Úgy gondolod csúnyàbb vagy, mint ő?
Ebben az esetben valószínűleg tényleg nem jut neked nő, de akkor nagyobb a baj, mert a kisgyerekek is félhetnek tőled. Màsik dolog, mit reàlisabbnak làtok: önértékelési, mentàlis problàmàid vannak, mint pl. a bulémiàsolnak, javaslom keress fel egy szazkembert!
En azt latom, hogy a csinosabb noknek a pasijuk sem atlagos. Itt ahol elek, van egy magyar jogaoktato csaj, a pasija meg egy skandinav muay thai edzo, szalkasragyurt szuperhelyes felisten. Nem Atlag Bela a Szerdahelyi utcabol.....
Dehogy mesélek. Nem vesztegetem a szót lúzerekre.
Szia.
Gyúrj és szerezz pénzt."
Mások 20 év tanulással nem tudtak a minimumnál jobb életszínvonalat teremteni akkor valaki a kisújából kicuppantja , hogy sok pénzt akar ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!